Δύο γευστικά σεμινάρια μαγειρικής χάρισε το μέλος του ΛΕΡ, Νάντια Παντελιά, προσφέροντας στα μέλη μας όχι μόνο τις μαγειρικές της γνώσεις, μα και τη ζεστή φιλοξενία στο σπίτι της. Οι συμμετέχοντες, παρακολούθησαν και βοήθησαν στην παρασκευή του γιορτινού μενού από τη Μ.Ασία. Έπειτα γεύθηκαν ταχινόσουπα, χουνκιάρ μπεγιεντί και, ως επιδόρπιο, κιουνεφέ και πήραν μαζί τους τις συνταγές των εκλεκτών πιάτων. Άλλη μια δράση του ΛΕΡ, που μάς φέρνει κοντά στην παράδοση της πατρίδας μας και ενώνει τα μέλη μας!