Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατ.Αττικής για το ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Γραμματικού

160

 

06/01/2020 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής και η Συντονιστική Επιτροπή φορέων κατά του ΧΥΤΑ, χαιρετίζουν την κίνηση 27 Συλλόγων και μαζικών φορέων του Δήμου Μαραθώνα οι οποίοι, με ανοιχτή επιστολή, τάσσονται κατά του προσχεδιασμένου εγκλήματος του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ Γραμματικού, καθώς και της ανέγερσης των δύο νέων εργοστασίων επεγεργασίας απορριμμάτων και βιοαποβλήτων. Ένα έγκλημα, η έναρξη του οποίου συνεχίζει να απειλεί τις ζωές των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ακόμα και μέσα στην πανδημία. 

Είναι μια πρωτοβουλία που σίγουρα θα ενισχύσει τον αγώνα που εδώ και καιρό δίνουμε μαζί με την Κοινότητα του Βαρνάβα και τοπικούς συλλόγους, έτσι ώστε η πίεση προς τον Δήμο, την Περιφέρεια και την κυβέρνηση, να γίνει ακόμα πιο έντονη. 

Θα βρίσκουν πάντα απέναντί τους, ενωμένους, όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, που αρνούνται να μπει η ζωή τους στη ζυγαριά «κόστους – οφέλους» και διεκδικούν αποφασιστικά μια διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού, μακριά απο επιχειρηματικά συμφέροντα, με το βλέμμα στραμμένο προς το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ