Έριξαν φόλες σε αδέσποτα στη Νέα Τρίγλια

367

Αποτροπιασμό δημιουργούν οι εικόνες από τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής με την κακοποίηση αδέσποτων ζώων.Άγνωστοι έριξαν φόλες με σκοπό τον θάνατο αδέσποτων σκυλιών με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Μ. Καρρά να καλεί όποιον εντοπίσει κάποια τέτοια κίνηση, να απευθυνθεί σε αυτόν προσωπικά και δεσμεύτηκε για την παραδειγματική του τιμωρία.

Ολόκληρο το μήνυμα του δήμαρχου

«Οι εικόνες από την ανάρτηση της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Ν. Προποντίδας σοκάρουν και η οργή ξεχειλίζει. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψεις αυτή την «κατηγορία» του ανθρώπινου είδους.

Για ακόμη μία φορά το φαγητό δόλωμα από κάποιον ασυνείδητο και δίπλα ένας σκύλος που μαρτύρησε, καθώς δεν κατάλαβε «τι του σέρβιραν». Τι ψυχή άραγε μπορεί να έχει αυτός που ετοιμάζει το «γεύμα θανάτου» και ποια η ειδοποιός διαφορά του από αυτά που ονομάζουμε ζώα; Ανοχή δεν υπάρχει.

Καλώ, λοιπόν, στο εξής όποιον εντοπίσει κάποια ανάλογη ύποπτη κίνηση, να απευθυνθεί σε εμένα προσωπικά και δεσμεύομαι για την παραδειγματική του τιμωρία, όποιος κι αν είναι αυτός».

Επίσης, ανάλογο περιστατικό, ευτυχώς χωρίς θύματα, εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή του Κλειστού Γυμναστηρίου στα Νέα Μουδανιά. «Τροφή πεταμένη με κάποια ουσία σε μέρος που σιτίζουν αδέσποτα σκυλιά η δεύτερη που βρέθηκε, καθώς η πρώτη, δυστυχώς, πετάχτηκε σε κάδο, από πολίτη.

Ελπίζουμε να κινηθεί η αστυνομία και να βοηθήσει και ο δήμος Ν. Προποντιδας προς ανεύρεση του δηλητηρίου καθώς το δείγμα μπορεί να σταλθεί για τοξικολογική και για αποτυπώματα», αναφέρει η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Νέας Προποντίδας για τα αδέσποτα ζώα.