Έστησαν απάτη χρησιμοποιώντας την αστροφυσικό που χάθηκε στην Ικαρία. Ζητούσαν εισφορές για την κηδεία της, μέσω ψεύτικης ιστοσελίδας…

265

Υπόθεση πλαστογραφίας που αφορά στη δημιουργία ψεύτικης ιστοσελίδας στο όνομα της Νάταλι Κρίστοφερ με σκοπό την εξασφάλιση χρηματικού ποσού, διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κύπρο…. 

Σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, ο λογαριασμός δημιουργήθηκε σε ιστοσελίδα εισφορών για κοινωνικά θέματα, όπου ζητούνται εισφορές για την κηδεία της 35χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου δήλωσε ότι «από έλεγχο που έγινε σε σχέση με τη σελίδα φαίνεται ότι το πρόσωπο που προέβηκε στην εγγραφή της, δήλωσε χώρα διαμονής τρίτη χώρα».

Μετά από ενέργειες της Αστυνομίας, ανέφερε, διαγράφηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και οι εξετάσεις συνεχίζονται προς εντοπισμό του προσώπου που τη δημοσίευσε. «Το κοινό καλείται να είναι πολύ προσεκτικό, αφού πρόκειται για απάτη και να μην καταβάλλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό χωρίς προηγουμένως να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για αξιόπιστη ιστοσελίδα» προέτρεψε ο κ. Ανδρέου.