Εθιμοτυπική συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον βουλευτή της ΝΔ Σ. Χιονίδη

337

Γ. Πατούλης: « Αυτοδιοίκηση και κεντρικό κράτος θα είμαστε γόνιμοι συνοδοιπόροι, προς όφελος της Αττικής και των πολιτών»

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον βουλευτή της ΝΔ Σ. Χιονίδη πραγματοποίησε στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Επικαλούμενοι και οι δύο τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν κατά τη θητεία του κ. Πατούλη στην προεδρία της ΚΕΔΕ, όπου ο κ. Χιονίδης ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, επισήμαναν την ανάγκη της συμπόρευσης των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, αλλά και της συνεργασίας με το κεντρικό κράτος.

Κατά τη συζήτηση ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό που ο κ. Χιονίδης διαθέτει μακρόχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση την οποία μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, από τη νέα του θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Με αυτή την άποψη συνηγόρησε και ο κ. Χιονίδης ο οποίος εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο του κ. Πατούλη και τόνισε πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με την ίδια διάθεση προσφοράς.

Με αφορμή τη συνάντηση σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε:

 « Με τον κ. Χιονίδη με τον οποίο συνεργαστήκαμε πολύ δημιουργικά για πολλά χρόνια στην ΚΕΔΕ συζητήσαμε για πολλά θέματα που σχετίζονται με την Αυτοδιοίκηση και την ανάγκη ισχυροποίησης του θεσμού, μέσα από την αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων από το κεντρικό κράτος. Στο επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο πολίτης και οι ανάγκες του και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις».