Εξώδικα από την Ραχήλ Μακρή στον Νίκο Κοκλώνη:΄΄Θέλω τα χρήματά μου”

588

 

Όλα ξεκίνησαν από το αυτοκινητιστικό ατύχημα, που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο J2US και από κάποια σχόλια για τον ΠΑΟΚ. Τότε κάποιοι είπαν μήπως το τροχαίο αποτέλεσε και μια «εύκολη λύση» για τη διοίκηση του OPEN, ώστε η Ραχήλ Μακρή να οδηγηθεί στην έξοδο, αλλά άνθρωποι του καναλιού επιβεβαίωσαν ότι το αμάξι της είχε ζημιές και το ατύχημα υπήρξε.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, όλα αυτά η πρώην συμμετέχουσα του J2US δεν τα θεωρεί συμπτώσεις, αλλά μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια της παραγωγής για να την αφήσουν εκτός παιχνιδιού», επιμένει ότι χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία και το βίντεό της στην έναρξη του J2US για να μπορούν μετά να τη βγάλουν στη συνέχεια και ότι ο Ηλίας Βρεττός αφαίρεσε τις κοινές τους φωτογραφίες μετά από απαίτηση της παραγωγής. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Ραχήλ Μακρή-σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ-, έχει δεχτεί μεγάλη βλάβη στην τιμή και την υπόληψή της γιατί είχε υποσχεθεί να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό και ζητά το οικονομικό ποσό που θα έπαιρνε μέχρι τη λήξη της σύμβασης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει σε όλο αυτό, ότι η σύμβαση του κάθε παίκτη μπορεί να λυθεί οποιαδήποτε στιγμή για λόγους προγραμματισμού και ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε έχουν ήδη καταβληθεί.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ