Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος « Αγ. Μαγδαληνή »:« Εγώ και εμείς, όλοι μαζί »

279

Στην αυλή των Γραφείων του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου « Αγ. Μαγδαληνή » Περιβολάκια Ραφήνας, πραγματοποιήθηκε – το βιωματικό εργαστήρι – η συνάντηση με θέμα τις ικανότητες – δεξιότητες που αναπτύξαμε στα πλαίσια « του εγώ και του εμείς, όλοι μαζί » στον σκοτεινό καιρό της πρόσφατης καραντίνας, με αποτέλεσμα την αυτοβελτίωσή μας!
Συντονίστρια της μοναδικής αυτής εμπειρίας ήταν η κ. Χαριτίνη Καρρά, έμπειρη – καταξιωμένη Ψυχολόγος – Οικογενειακή, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.
…η ανάγκη, η απειλή και ο φόβος της απώλειας της υγείας και της ίδιας της ζωής, οδήγησαν στην ανακάλυψη αμέτρητων και ποικίλων συναισθημάτων, που οι περισσότεροι άνθρωποι ενστικτωδώς τα διαχειρίστηκαν εποικοδομητικά – δημιουργικά !!!
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Χαριτίνη Καρρά, που μας οδήγησε σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, αντιμετώπισης κρίσεων.
Ευχαριστούμε πολύ επίσης για την παρουσία και την συμμετοχή τους, την Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων κ. Εύη Γκατσοπούλου και την τέως Πρόεδρο του Λ. Ε. Ρ. κ. Χριστίνα Παναγιώτου, όπως και τα μέλη του Δ. Σ. του Λ. Ε. Ρ. Επίσης ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους, που παραβρέθηκαν, τηρουμένων των εντολών προφύλαξης, γιατί η πανδημία εξακολουθεί να μας θυμίζει καθημερινά την ύπαρξή της…

Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος « Αγ. Μαγδαληνή »