Ευχαριστήρια επιστολή προς την ομάδα ΔΙΑΣ Β.Α Αττικής για περιστατικό στη Ν.Μάκρη

2398
Η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή μας εστάλη ηλεκτρονικά από την Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα προκειμένου να την δημιοσιεύσουμε και ακολουθεί αυτούσια:

ΠΡΟΣ:

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,20 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΜΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ.

ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ 7 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΜΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.

ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΑΤΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ.

ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6974434625 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: katerinapatite@gmail.com