Ευχαριστώ από το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου στον Αθανάσιο Μαρτίνο

475

Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ τον Μέγα Ευεργέτη του σταθμού μας κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο για την πολυετή και έμπρακτη βοήθεια του στην ομάδα μας .

Με αφορμή την κάλυψη εξόδων για την επισκευή των ρόλων γκαράζ που σταθμεύουν τα πυροσβεστικά και το σημαντικότερο όλων την ασφαλιστική ετήσια κάλυψη του συνόλου των οχημάτων μας , θα θέλαμε να του πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Τέτοιες πράξεις ΔΕΝ γίνεται να περνούν απαρατήρητες και μην δημοσιεύονται .

Στα πλαίσια της ΑΡΙΣΤΗΣ συνεργασίας μας με τον Δήμο Μαραθωνα ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης ευχαρίστησε τον κ. Μαρτινο για την στήριξη του στην ομάδα του ΠΥΣΕΘ.

Μας δίνετε ΠΙΣΤΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ να προχωρήσουμε ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ είναι στάση ζωής .

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2/10/2020 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κ.ΕΠΙΧ Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 197 ΝΕΑΗ T.K 19005 Β.ΚΑΜΠΕΛΗ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ: n/oK/252/2020 ΤΗΛ: 2294095579 FAX: 2294097543 Mail: civilprotection@marathon.gr ΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ Ευχαριστούμε θερμά για στήριξή σας, καλύπτοντας την βασική ανάγκη ανανέωσης των ετήσιων συμβολαίων του σταθμού του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά όπως επίσης και την επισκευή των 2 κεντρικών ρολών του γκαράζ του Πυροσβεστικού Σταθμού. Είσαστε πάντα σημαντικός αρωγός των προσπαθειών μας και συμβάλλετε έμπρακτα στην βελτίωση συνθηκών της ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε To έργο μας. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ H ΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ"