Ευτυχία Σακατίδου : Μητέρα, σύζυγος, εθελόντρια, τοπική σύμβουλος …και όμως τα προλαβαίνει όλα.

499

Ευτυχία Σακατίδου : Για την “ιδιότητά” της ως μητέρα και συζύγου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα , καθώς η οικογένειά της – σύζυγος και δύο γιοί – είναι τα καλύτερα “πιστοποιητικά” .

Για την ιδιότητα της εθελόντριας, γνωρίζουν οι περισσότεροι, όπως επίσης γνωρίζουν ότι εφαρμόζει και τη βασική αρχή ” μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου”

Πρόσφατα όμως απέκτησε και την ιδιότητα της τοπικής συμβούλου και η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή.

Νωρίς χθες (Πέμπτη 26 Σεπ. 2019)το απόγευμα , “φιλανθρωπικό αντάμωμα” και ανταποκρινόμενη η Ευτυχία Σακατίδου στη πρόσκληση των κυριών της Φιλοπτώχου Αδελφότητας , έπρεπε να είναι παρούσα και να προσφέρει εκτός απο τη καλή της διάθεση και το χαμόγελό της, τον οβολό της προκειμένου να μην λείψει τίποτα απο το συσσίτιο που προσφέρει ο Ι.Ν της Παναγίας Παντοβασίλισσας.

Και ενώ οι παρέες στο “Φιλανθρωπικό Αντάμωμα” άρχισαν τα τραγούδια και το κέφι ήταν στο ζενίθ, η Ευτυχία Σακατίδου έφυγε. Ο λόγος ήταν εξ΄ίσου σημαντικός.

Πρώτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας στο ποίο συμμετέχει.

Δεν πήγε όμως στη συνεδρίαση για να χαιρετήσει να την φωτογραφήσουν και να έχει μια τυπική παρουσία.

Η Έφη – όπως την γνωρίζουν οι περισσότεροι – κατά την έναρξη της συνεδρίασης έθεσε τρία θέματα:

1. Ορισμό αντικαταστάτη του Προέδρου.

2. Ενημέρωση των Συμβούλων για τις αρμοδιότητες του Συμβουλίου.

3. Να καταβληθεί προσπάθεια εκ μέρους του Προέδρου για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων κατά το δυνατόν ενωρίτερα

Για πρώτη συνεδρίαση καλύτερα δεν θα μπορούσε να γίνει, διότι ειδικά το θέμα με τις αρμοδιότητες του τοπικού Συμβουλίου είναι ομιχλώδες.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή δύναμη και δυναμική παρουσία στα “τοπικά” και για να μην αδικήσουμε κανένα, να σας θυμίσουμε – παραφράζοντας τη γνωστή φράση – ότι πίσω απο κάθε σπουδαία γυναίκα κρύβεται και ένας εξίσου σπουδαίος άνδρας!