Φωτιά τώρα στα Δερβενοχώρια!

406

Φωτιά έχει αρπάξει στον δήμο Τανάγρας, κοντά στα Δερβενοχώρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη, καθώς η έκταση στην οποία μαίνεται η πυρκαγιά είναι δασική και οι φόβοι… μεγάλοι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο ενώ πριν από λίγο αποφασίστηκε να ενισχυθούν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή αλλά και να γίνει προληπτική απομάκρυνση 2 ανθρώπων από την Ιερά Μονή Τσάτσαρη Προφήτη Ηλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά του δήμου Τανάγρας, σε 92 πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 1 ελικόπτερο συντονιστικό.

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Συνδράμουν 6 υδροφόρα οχήματα και 2 ερπυστριοφόρα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πυρκαγιά που εξελίσσεται σε δασική έκταση, ενώ η φωτιά πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki · 1ωΑπάντηση στον χρήστη @pyrosvestiki

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά του δήμου Τανάγρας, σε 92 #πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 Α/Φ, 3 Ε/Π και 1 Ε/Π συντονιστικό. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, …36:15 μ.μ. – 24 Ιουλ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki · 11λΑπάντηση στον χρήστη @pyrosvestiki

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά του δήμου Τανάγρας, σε 92 #πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 Α/Φ, 3 Ε/Π και 1 Ε/Π συντονιστικό. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, …

φωτιά