(φωτογραφίες – video) Το εντυπωσιακό σπίτι του “Ξανθού Μάγου” και το… λιοντάρι

533

Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει μάγους, κάστρα, περίεργα αντικείμενα και φυσικά…ένα όμορφο λιοντάρι. Η ιστορία του Ξανθού Μάγου ξεκινάει από πολύ παλιά.

Όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις,  μία φορά και έναν καιρό υπήρξε ένα νεαρό παιδί από τα Γρεβενά, το οποίο διαπίστωσε από πολύ μικρή ηλικία πως είχε μία ξεχωριστή ικανότητα…να κάνει μαγικά και να εντυπωσιάζει τους συνομήλικούς του. Η φήμη του αυτή δεν άργησε να εξαπλωθεί και με την ενηλικίωσή του το νεαρό αυτό παιδί, ταξίδεψε στον κόσμο έμαθε πράγματα που το έκαναν καλύτερο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, ποτό, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Το πάθος του για τα μαγικά και το ανήσυχό του πνεύμα τον έκαναν έναν από τους μεγαλύτερους μάγους στην Ελλάδα, ενώ η φήμη του έφτασε μέχρι τα πέρατα της γης. Από την Ινδία και την Κίνα, στην Ευρώπη, την Αμερική μέχρι και την Αυστραλία ο κόσμος τον λάτρευε και έτρεχε σε κάθε του παράσταση να τον παρακολουθήσει. Ο ίδιος προσπαθούσε καθημερινά να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Με εξάσκηση και νέες ιδέες που του έρχονταν στο μυαλό έφτασε σε σημείο να πραγματοποιεί νούμερα με μεγάλο ρίσκο μέχρι και για την σωματική του ακεραιότητα, όμως δεν πτοούνταν και αυτό ήταν που τον έκανε ξεχωριστό. Τελικά ο νεαρός μάγος, μεγάλωσε και έγινε ο πασίγνωστος σε όλους μας πλέον “Ξανθός Μάγος”, ο οποίος ψυχαγώγησε για πάνω από 40 χρόνια πολλές γενιές παιδιών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Σήμερα και μετά από μία ζωή παραμυθένια, αποφάσισε να αποσυρθεί στο δικό του μοναδικό κάστρο, που έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Συντροφιά του η γυναίκα του, αλλά φυσικά και το μοναδικό λιοντάρι που του απέμεινε το οποίο το μεγαλώνει εδώ και πολλά χρόνια στην αυλή του. Κάποτε είχε 300 ζώα, από ιπποπόταμο, μέχρι και πούμα τα οποία πλέον έχει χαρίσει σε γνωστούς και φίλους του στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το wepost.gr βρέθηκε στο σπίτι του “Ξανθού Μάγου”, μίλησε μαζί του για την ζωή του σήμερα, ενώ η Τούλα η σύζυγός του μας ξενάγησε στο σπίτι τους. Ο ίδιος μας έκανε μαγικά, μας είπε ανέκδοτα, ενώ στη συνέχεια μας πρόσφεραν κέικ και να πιούμε κάτι ζεστό. “Είχα κάποτε πολλά ζώα, όμως έχουν πλέον πολλά έξοδα και αποφάσισα να τα δώσω σε φίλους μου νοιάζονται γι΄αυτά. Το Μόνο που κράτησα είναι κάποιες κότες, σκυλιά, όπως επίσης και το λιονταράκι μου”, μας ανέφερε. Όσον αφορά τα μαγικά, είπε πως συνεχίζει να εξασκείται καθημερινά, όμως ήταν επιλογή του να αποσυρθεί από τις παραστάσεις, ώστε να το θυμούνται όπως ήταν πάντα, καθώς τα χρόνια περνούν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Το σπίτι του δεν είναι συνηθισμένο, θυμίζει κάστρο, έχει αγάλματα από τις χώρες που έχει ταξιδέψει, έχει κροκόδειλους και λιοντάρια βαλσαμωμένα, ενώ οι κουρτίνες και τα έπιπλα είναι ιδιαίτερα, όπως αρμόζουν σε έναν μάγο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Πάντως αυτό που σου κάνει εντύπωση από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον συναντάς, είναι η απλότητά του χαρακτήρα του, αλλά και η δυναμική του παρουσία και φυσικά τα μαγικά του που σε καθηλώνουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: κρεβατοκάμαρα και εσωτερικός χώρος
Ξανθού Μάγου
Ξανθού Μάγου
Ξανθού Μάγου
Ξανθού Μάγου
Ξανθού Μάγου
Ξανθού Μάγου