Φραγκίσκος Σαργολόγος: Δώρο στον 8χρονο της Πάτρας διαστημόπλοιο και το ειδικό κράνος!

565

 

Μεγάλη συγκίνηση ένιωσαν σήμερα ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, όταν ο 8χρονος που νοσηλευόταν με covid-19 αλλά και μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, βγήκε από την ΜΕΘ.

Αυτό που δεν ξέρουμε όμως οι περισσότεροι είναι ότι το ειδικό ”κράνος του αστροναύτη” που χρησιμοποιήθηκε στον μικρό στην Εντατική είναι μόνο για δύσκολα περιστατικά και διανέμεται από τον όμιλό THERASYS του οποίου πρόεδρος είναι ο δικός μας Ραφηνιώτης Φραγκίσκος Σαργολόγος.(Ο οποίος και έχει προβεί σε πολλές χορηγίες υγειονομικού υλικού σε Ραφήνα και Πικέρμι,σε επιχειρήσεις αλλά και σε δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες).

Το ειδικό αυτό κράνος γλιτώνει πολλούς συνανθρώπους μας από τη διασωλήνωση, μια επίπονη διαδικασία για ιατρούς και νοσηλευόμενους.

Η εταιρεία THERASYS θα κάνει άμεσα επικοινωνία με την οικογένεια του μικρού/αλλά τεράστιου νικητή και θα του δωρίσει ένα μικρό διαστημόπλοιο που μαζί με το κράνος Starmed θα θυμάται ότι, όπως και το όνομα της κατασκευάστριας εταιρίας, πέταξε ψηλά βγαίνοντας νικητής.

”Η ζωή σου ανήκει, κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα και γιατί όχι, μια μέρα να σε θαυμάσουμε αστροναύτη.” εύχεται στον 8χρονο ο κ.Φραγκίσκος Σαργολόγος.

Στη φωτογραφία ο Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων ιατρός κος Ανδρέας Ηλιάδης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δίνει το κράνος STARMED «του αστροναύτη» σε μια κίνηση αγάπης και φροντίδας για το παιδί και εν γένει τον ασθενή.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ