Φραγκίσκος Σαργολόγος:Στηρίζουμε και θωρακίζουμε τον τόπο μας,την Ραφήνα!(φωτο)

831

Ο Φραγκίσκος Σαργολόγος,πρόεδρος και Δ.Σ της Εταιρείας Therasys,συνεχίζει τις χορηγίες του σε πιστοποιημένες μάσκες,απολυμαντικά και πάσης φύσεως υγειονομικό υλικό προστασίας από τον covid-19.

Σειρά μετά το Λιμεναρχείο Ραφήνας,το Αστυνομικό Τμήμα ,τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου,όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικά αρθρα μας, είχαν τα καταστήματα εστίασης της Ραφήνας.

Με την συνοδεία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού και του προέδρου της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Γρηγόρη Τσίρου,επισκέφθηκαν τα καταστήματα εστίασης στο λιμάνι και στην πλατεία Πλαστήρα της Ραφήνας,και όπως δήλωσε ο κ.Σαργολόγος στο rpn.gr εντός των επομένων ημερών θα προβεί στην δωρεά αφού δει τις ανάγκες και πως θα μπορούσε να τις καλύψει για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων που είναι και οι πιο κρίσιμες.

Επίσης μας ανέφερε ότι πήγαν σε σχεδόν όλα τα καταστήματα για να καταγραφούν οι ανάγκες και μέσω του Γιάννη Δαβερώνη, προέδρου εστιατόρων και Συναφών Αττικής να διαμοιραστούν με ποσόστωση στα καταστήματα εστίασης.