Φροντιστήρια ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ : Ραφήνα-Πικέρμι-Σπάτα-Νέα Μάκρη-Μαραθώνας-Παλλήνη

363

Τα φροντιστήρια «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» είναι προσανατολισμένα στην επιτυχή προετοιμασία των μαθητών της Μέσης Εκπαίδευσης για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις αλλά και για τις Σχολικές Εξετάσεις όλων των τάξεων.

Τα τμήματα των φροντιστηρίων «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» είναι ολιγομελή και σχηματίζονται με βάση τις δυνατότητες των μαθητών αλλά και τους κοινούς στόχους τους.Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

ΡΑΦΗΝΑ

ΤΗΛ : 22940 26060

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λεωφόρος Φλέμινγκ 40-42

 

ΠΙΚΕΡΜΙ

ΤΗΛ : 2106036096

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Αγίου Χριστοφόρου 15

 

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΤΗΛ : 22940 91119

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Καφετζή & Δημητριάδη

 

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΤΗΛ : 22940 67757

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Σπηλαίου Πάνος 10

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΤΗΛ : 2106664240

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λεωφόρος Λεονταρίου 17

 

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

  • Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων με συνεχή αύξηση του αριθμού των μαθητών του.
  • Μετρώντας περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώνουμε την αναγνώριση από εκατοντάδες μαθητές μας ως τωρινούς επιστήμονες, αλλά και από αξιόλογους συναδέλφους μας.

 

  • Για πάνω από 2 δεκαετίες, το έργο μας εξελίσσεται συνεχώς, βλέποντας περισσότερους από 2.000 μαθητές μας να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

 

  • Με 5 εκπαιδευτικές μονάδες(Πικέρμι – Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνας – Σπάτα) , 40 καθηγητές και περίπου 500 μαθητές σε ετήσια βάση, ο εκπαιδευτικός μας όμιλος είναι από τους ισχυρότερους της Ανατολικής Αττικής.

 

  • Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εκπαίδευση αναδεικνύοντας την ατομική αξία του μαθητή και εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα στις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης.

 

  • Με σεβασμό στην προσπάθεια των μαθητών μας και τη στήριξη των γονιών τους, σας καλούμε να μας επισκεφθείτε, ώστε να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.

 

Με εκτίμηση,

Κουλούρης Γ. Ευάγγελος

( Μαθηματικός )