Γέρακας: Πήρε τον νόμο στα χέρια του – Έδεσε με tire up σε φράχτη επίδοξο απατεώνα

554

Πήρε τον νόμο στα χέρια του και έδεσε με tire up τον άνθρωπο, που όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να τον εξαπατήσει. Η απίστευτη ιστορία που φέρνει στην δημοσιότητα το astinomiko.gr εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Γέρακα.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το astinomiko.gr έχει καταγραφεί η σύλληψη του ατόμου, που σύμφωνα με την καταγγελία σε βάρος του, υποσχέθηκε να του πουλήσει ένα αυτοκίνητο αντί 20 χιλιάδων ευρώ. Ο υποψήφιος αγοραστής κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδικότερα ότι κινδύνευαν να κάνουν «φτερά» τα λεφτά του και αυτοκίνητο δεν θα έβλεπε ποτέ, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε να σώσει τα χρήματα του.

Ο επιτήδειος είχε μαζί του και έναν άγνωστο συνεργό του, στον οποίο πρόλαβε και έδωσε τα χρήματα. Ο άγνωστος αυτός άνδρας εξαφανίστηκε και το θύμα πρόλαβε να ακινητοποιήσει τον …πωλητή.

Είχαν προηγηθεί τηλέφωνα, συνεννοήσεις, ραντεβού για να δουν το αυτοκίνητο που θα αγόραζε αλλά πάντα την τελευταία στιγμή προέκυπτε κάποιο εμπόδιο. Τελικά, ο υποψήφιος αγοραστής συναντήθηκε με τον πωλητή σε έναν σε δρόμο του Γέρακα, για να πληρώσει και να παραλάβει το αυτοκίνητο, το οποίο όμως …δεν υπήρχε!
Όταν έιχε ότι έπεσε θύμα απάτης, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και για να μην του φύγει, του έδεσε τα χέρια με τα γνωστά tire up και στη συνέχεια στην περίφραξη μιας μάντρας στην οδό Ασημάκη Φωτήλα.

Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε το περιπολικό δεν χρειάστηκε μεν να φορέσει χειροπέδες στο ακινητοποιημένο άτομο αλλά να τον μεταφέρει στο τμήμα του Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν και εξέτασαν καταγγελίες και από τραπεζικό οργανισμό αλλά και από γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της λεωφόρου Μαραθώνος σε βάρος του ατόμου που είχαν μπροστά τους. Όταν έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, και αφού πρώτα έκοψαν τα… tire up, πήραν τις απαραίτητες καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και σχημάτισαν την σχετική δικογραφία την οποία υπέβαλλαν στον εισαγγελέα.