spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Γέρακας: Συνελήφθη 53χρονη φυγόποινη – Κρυβόταν σε ειδική κρύπτη στο σπίτι της

 

 

 

Στη σύλληψη 53χρονης ημεδαπής που αναζητείτο ως φυγόποινη, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μετά από ειδική επιχείρηση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 56.000 ευρώ, για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος.

Μεσημβρινές ώρες της 6-1-2024 σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της στο Γέρακα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κατελήφθη η 53χρονη να έχει κρυφτεί σε αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη εντός της πολυώροφης οικίας, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό της.

Ειδικότερα, η 53χρονη, αρχές του 2019, επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων σε πλοίο που βρισκόταν στον λιμένα Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβασή της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR