spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Γέρακας: Τον Σωτήρη, τον Παναγιώτη και την μικρή Λουκία υποδέχθηκε ο Δήμος Παλλήνης (βίντεο)

.Στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου οι τρεις αθλητές έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Χρήστο Αηδόνη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Άρη Βίτσιο, τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Θάνο Οικονόμου, Κώστα Στρίκο, Αριστείδη Τουρκάκη, Ασπασία Τσιτζικάκη την Πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου Γέρακα Ανδριανή Βούξινου και πολλούς συμπολίτες μας.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης δήλωσε:
Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που δίνουν έναν αγώνα ζωής αλλά και τους φροντιστές τους που συμμετέχουν σε έναν απαιτητικό αγώνα τριάθλου διάρκειας περίπου 24 ωρών (σε μια διαδρομή 150 χιλιομέτρων που καλύπτει και τους 8 Δήμους της Μητρόπολης μας.
Υποστηρίζουμε αυτή την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, γιατί πιστεύουμε πως η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ισχυρά μηνύματα αλληλεγγύης και πως στην προσπάθεια που καταβάλει η ΓΑΛΙΛΑΙΑ για στήριξη και ανακούφιση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας, μας χρειάζεται όλους συνοδοιπόρους.

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR