spot_img
27.1 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Γερασιμίδου: Δεν έχω γαμπρό τώρα – Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει

 

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέτυ Μαγγίρα, όπου και έδωσε μια εις βάθος συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η κ. Γερασιμίδου αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη της, Αγγελική Ξένου, λέγοντας πως η σχέση τους, τώρα πια, είναι πιο πολύ φιλική παρά μητρική. Μάλιστα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως «νομίζω, τώρα, είμαστε φίλες πιο πολύ. Η κόρη μου μας κάνει τη μαμά πιο πολύ. ‘’τα παιδάκια μου’’, λέει. Όχι, ότι ξεκουτιάναμε, αλλά έτσι αισθάνεται. Είναι και μοναχοπαίδι, έχει και ευθύνες».

Επιπλέον, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως είναι ως πεθερά, η Ελένη Γερασιμίδου ανέφερε πως «δυστυχώς, τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν… εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων… στο καλό να πάει. Και του μαγείρευα, και όλα τα έκανα».

Η ηθοποιός, αναφερόμενη στο αποτρόπαιο δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε πως «χθες, εγώ, πραγματικά, έπαιξα με το ζόρι. Και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις δύσκολες εποχές κατέφευγε ο κόσμος στο θέατρο». Η ίδια προσέθεσε πως «για δικά μου προσωπικά πένθη, αν δεν είχα το θέατρο, δεν θα τα έβγαζα πέρα».

 

Αυτή την εβδομάδα

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Αρτέμιδα: Τροχαίο έξω από τον Σκλαβενίτη – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το...

ΝΕΑ

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 23ης Ιουλίου 2018 σε Κόκκινο Λιμανάκι, Νέο Βουτζά και Μάτι

Σύλλογος Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών της 23/07/2018 Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται...

Πικέρμι Service House: Συντήρηση κλιματιστικών σε οικονομικές τιμές!

Ο καθαρισμός των Air condition είναι πολύ σημαντικός παράγοντας...

RPN.GR