Γεράσιμος Βουδούρης για την Δ.Ε.Α.Α.Π : Αμαρτίες «γονέων» παιδεύουσι τέκνα!

334

Το θέμα ήταν ξεκάθαρο «Λύση και εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (Δ.Ε.Α.Α.Π) ΜΑΕ και τοποθέτηση  των 3 υπαλλήλων ΙΔΑΧ της ΔΕΑΑΠ στο τακτικό προσωπικό του Δήμου» .

Ξεκάθαρη όμως ήταν και η απόφαση συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης  όταν με 19 ψήφους υπέρ και 1 κατά αποφασίσθηκε η λύση και η εκκαθάριση της εταιρείας.

Πολλά ακούσαμε κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αλλά ο δημ. σύμβουλος που έθεσε – όπως πάντα κάνει  – ξεκάθαρα το θέμα της αναζήτησης των ευθυνών , ήταν ο Γεράσιμος Βουδούρης.

Ακούστηκε «κάπως» στη μικρή μας κοινωνία , ότι ο Γεράσιμος Βουδούρης αναφέρθηκε στη κακοδιαχείριση των προηγουμένων ετών που υπήρχε στη Δημοτική Επιχείρηση και ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.

Βρήκαμε τον Γεράσιμο Βουδούρη και ζητήσαμε κάποιες παραπάνω «δικαιολογητικές σκέψεις» γι’ αυτή του την αναφορά.

«Ίσως επειδή έχω περάσει από θέση μεγαλύτερης ευθύνης , που περιελάμβανε την διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ , αλλά και την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και δεν υπήρξε ούτε και θα υπάρξει άνθρωπος να βρει ότι στα οικονομικά πήγε κάτι στραβά, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Καλά τα προεδριλίκια και τα «αξιώματα» αλλά πρέπει να ξενυχτίσεις, να κουραστείς, να ιδρώσεις προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα. Κάποιοι όμως , ελαφρά τη καρδία, όχι μόνο δεν έλυσαν ένα πρόβλημα όταν ξεκίνησε, αλλά το άφησαν να μεταφέρεται στους υπόλοιπους και μάλιστα με το πέρασμα του χρόνου το πρόβλημα να διογκώνεται.  Δεν μπορεί αυτό να το παραβλέψουμε και να μην αναζητήσουμε ευθύνες. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν να κατονομάσουμε τους κακοδιαχειριστές».

Και αυτή η Δημοτική Αρχή,έχει δείξει μέχρι τώρα πως δεν θα κάνει πίσω στα θέματα της κακοδιαχείρισης.

Κατερίνα Τράση για το rpn.gr