Γεράσιμος Βουδούρης “Να φύγουμε απο τη λογική ότι ο “Φ.Καβουνίδης” είναι μόνο Κ.Α.Π.Η” (video)

1144

Πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ με την Κατερίνα Τράση , ήταν ο Γεράσιμος Βουδούρης, δημ. σύμβουλος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ραφήνας-Πικερρμίου “Φ.Καβουνίδης”.

O Γεράσιμος Βουδούρης , ξεδίπλωσε τα σχέδια του για το μέλλον του Ν.Π.Δ.Δ υπό τη προεδρία του, χωρίς να παραγνωρίζει τις προσπάθειες των προκατόχων του , αλλά και τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.

“…ονειρεύομαι ένα Ν.Π.Δ.Δ που θα προσφέρει διασκέδαση, ψυχαγωγία, ενημέρωση, δράσεις. Δράσεις που υπήρχαν, βελτιώνονται , προστίθενται…” ανέφερε ο Γ. Βουδούρης, ο οποίος όμως αναφέρθηκε και σε αρμοδιότητες που συμπεριελήφθησαν στο “καταστατικό” του “Φ.Καβουνίδη” αλλά δεν του ανήκουν , όπως τη Δημοτική Συγκοινωνία και τη Δημοτική Αστυνομία.

Στις ειδήσεις που βγήκαν απο τη συνέντευξη,περιλαμβάνονται , άγνωστες δραστηριότητες , παροχές και “σχέδια” για το μέλλον, όπως :

  • η καθημερινή πρωινή παρουσία του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ και η συνεργασία του με την Διευθύντρια Ευγενία Καπριγιάννη
  • Ευχαριστίες προς την Διευθ. Σύμβουλο του Ο.Λ.Ρ Δέσποινα Γκικάκη, διότι με χορηγία του Ο.Λ.Ρ και σε α’ φάση , σύντομα ο “Φ.Καβουνίδης” θα αποκτήσει επιπλέον χώρο για να αναπτύξει τις δράσεις του, χωρίς να επικαλύπτει η μια την άλλη.
  • Δωρεάν προσφορά των “κερασμάτων” στα μέλη του Κ.Α.Π.Η τα οποία ανέρχονται σε περίπου 600 και ταμειακώς “εντάξει” είναι περίπου τα 400 μέλη
  • Στις παντός είδους πιστοποιήσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών.
  • Στις καρτέλες υγείας που θα “ανοιχτούν” για κάθε παιδί που φιλοξενεί ο “Φ. Καβουνίδης”
  • Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών μεΑ που θα λειτουργεί τις απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου (Νταού)

Στη συνέντευξη θα ακούσετε και άλλες πρωτοβουλίες και δράσεις που σύντομα θα αναληφθούν και οι οποίες όμως έχουν ακουστεί και στο παρελθόν (π.Χ συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων και κάρτα που θα παρέχει έκπτωση στα μέλη του Κ.Α.Π.Η που θα πραγματοποιούν αγορές απο καταστήματα του Δήμου, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, εμπλουτισμός δράσεων με εκμάθηση επιπλέον ξένων γλωσσών , ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη κ.α)

Όσο για το μέλλον του “Φ. Καβουνίδη”

“…τη τύχη μας την καθορίζουν , αποφάσεις – πράξεις και θάρρος που πρέπει να έχουμε …” ανέφερε ο Γ. Βουδούρης, ο οποίος και λόγω της πρότερης εμπειρίας του απο τις προεδρίες σε μεγάλους κρατικούς οργανισμούς έχει κατά νου να “απογειώσει” τον “Φ. Καβουνίδη”

Και για να πούμε και κάτι απο τα “off the record” της συνέντευξης , σαν μια πυραμίδα παρομοιάσθηκε ο “Φ.Καβουνίδης” στην κορυφή της οποίας σήμερα βρίσκεται ο Γ. Βουδούρης, αλλά τη βάση του την αποτελούν οι εργαζόμενοι οι οποίοι προσφέρουν και υπερβάλλουν εαυτό σε καθημερινή βάση.

Δ.Α