Γεράσιμος Βουδούρης:Η υγεία των πολιτών δεν είναι ζαριά!

423

Έξαλλος ο δημοτικός σύμβουλος,ιατρός Γεράσιμος Βουδούρης με τα λεγόμενα του π.δημάρχου Ραφήνας -Πικερμίου και επικεφαλής της ”Νέας Αρχής” Βασίλη Πιστικίδη,στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, που τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης το πολύ σοβαρό θέμα με την τοποθέτηση της κεραίας στις Μαρίκες δήλωσε:

Η προάσπιση της ΥΓΕΙΑΣ των πολιτών δεν είναι ζαριά,για να φέρει όφελος παραταξιακό.Θεωρώ λοιπόν ατυχές και άκρως διχαστικό το δελτίο τύπου της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ,η πρόταση της οποίας είχε τον κίνδυνο της παραπομπής του θέματος στις Καλένδες.

Μετά λοιπόν από 2 ώρες συζήτησης,όπου από την πλευρά της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ και του Βασίλη Πιστικίδη, ακούστηκε κατ’ επανάληψη η νομιμότητα της τοποθέτησης της κεραίας,αμφισβητήθηκε η πολεοδομική νομιμότητα του κτηρίου,δηλαδή ”πιάσε το αυγό και κούρευτο”που λέει και ο λαός.

Και έφυγαν όλοι γελαστοί και ευχαριστημένοι και η κεραία στην θέση της.

Η πρότασή μου είναι κατάθεση ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος για την διακοπή της λειτουργίας της κεραίας από τους ενδιαφερομένους για κίνδυνο της υγείας τους.

Εγώ από την πλευρά μου κατέθεσα έγγραφο αίτημα στην συμπαραστάτη του Δημότη ,αφού ενημερωθεί,να προβεί στις δέουσες νομικές ενέργειες αντιμετώπισης του προβλήματος.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΡΝΟΥ.