Γεύμα σε φούσκα λόγω Covid-19 στο Manhattan(βίντεο)

136

 

Tο πρώτο εστιατόριο κατά του Covid-19 προσφέρει το πιο ασφαλές γεύμα που θα μπορούσε να απολαύσει κανείς.Πρόκειται για το «Café du Soleil», στο Upper West Side της Νέας Υόρκης. Ο καιρός απαιτεί συνεχώς νέες ιδέες και λύσεις, με κύριο μέλημα την ασφάλεια όλων των πολιτών λόγω της πανδημίας.

Το εστιατόριο Café du Soleil, στο Manhattan, παρέχει στους πελάτες ασφάλεια από τον κορονοϊό, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Δημιούργησε πλαστικές φούσκες, οι οποίες θα παρέχουν το γεύμα πελατών με ασφάλεια, ακόμη και στις πιο χαμηλές και εχθρικές θερμοκρασίες που έρχονται το επόμενο διάστημα εφόσον ο χειμώνας πλησιάζει.

Το γεύμα σε μια φούσκα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραμείνουν στον εξωτερικό χώρο, στο κέντρο του Μανχάταν, παρά τις καιρικές συνθήκες, και χωρίς να αισθάνονται την παραμικρή απειλή.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Οι πλαστικές αυτές φούσκες έχουν ύψος πάνω από 2 μέτρα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 επισκέπτες. Μέχρι στιγμής το γαλλικό εστιατόριο στο κέντρο της Νέας Υόρκης έχει εγκαταστήσει 18 πλαστικές φούσκες στο πεζοδρόμιο, που επιτρέπουν μέχρι και σε 80 επισκέπτες να γευματίσουν έξω.

«Είναι ιδανικές για βροχερό καιρό και θα παραμείνουν σε χρήση, όσο μπορούν να είναι άνετες με βάση την εξωτερική θερμοκρασία. Δυστυχώς, το υλικό τους δεν επιτρέπει κάποιο είδος θέρμανσης, που σημαίνει ότι δεν ενδείκνυνται για βαρυχειμωνιά, αλλά είναι σίγουρα ιδανικές για τις φθινοπωρινές και πιο δροσερές θερμοκρασίες», σημειώνει ο ιδιοκτήτης.