Γιάννης Ξουρίκης:Τελευταίας τεχνολογίας Φίλτρα νερού για μια καλύτερη ζωή!

355

Πόσιμο νερό με φίλτρα νερού ή εμφιαλωμένο νερό;

Πόσιμο νερό χαρακτηρίζεται το νερό που είναι καθαρό από φυσική, χημική, βιολογική και μικροβιολοηική άποψη και μπορεί να καταναλώνεται χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του ανθρώπου. Το πόσιμο νερό πρέπει να είναι άχρωμο, άοσμο, δροσερό και με ευχάριστη εύση.

Στη Verdeera σας προτείνουμε πόσιμο νερό με μια ανανεωμένη σειρά από φίλτρα για τους πιο κάτω λόγους.

ΚΟΣΤΟΣ

Κάθε οικογένεια δαπανά 20,00€ έως 80,00€ το μήνα ή 240,00€ έως 960,00€ τον χρόνο για την αγορά νερού. Η αγορά ενός καλού φίλτρου νερού σας εξοικονομει χρήματα.

ΥΓΕΙΑ

Οι συνθήκες αποθήκευσης σε ψηλές θερμοκρασίες για 2-3 μέρες του εμφιαλωμένου νερού μέχρι να καταλήξουν στα ψυγεία μπορεί να αυξήσει το μικροβιακό του φορτίο, με αποτέλεσμα να πιούμε εμείς μικρόβια.

ΓΕΥΣΗ

Με ένα σωστό φίλτρο νερού η γεύση του πόσιμου γίνεται ακόμη καλύτερη με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε περισσότερο νερό.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι αέριοι ρύποι εκπέμπονται, για την μεταφορά εμφιαλωμένου νερού από την μία άκρη της χώρας στην άλλη; Το 80% των εμφιαλωμένων μπουκαλιών καταλήγουν στις χωματερές (το όριο ζωής του πλαστικού είναι 400 χρόνια) με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Μόνο το 5% ανακυκλώνεται. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού είναι μεγάλες και για τον αέρα που αναπνέουμε για την θαλάσσια ζωή αλλά και για την γη που πατούμε.

Για την εξασφάλιση της ανώτερης ποιότητας νερού, σας προτείνουμε τα φίλτρα νερού που θα βρείτε στην κατηγορία Water Purification Solutions.

Στην κατηγορία Water Purification Solutions θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά από φίλτρα για πόσιμο νερό, φίλτρα μπάνιου, κεντρικής παροχής, σύστημα αντίστροφης όσμωσης αλλά και μπαταρίες τριών παροχών.

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες και αποκτήστε το φίλτρο που καλύπτει τις ανάγκες σας ΕΔΩ.