spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Γιατί άλλαξαν οι κλειδαριές χτες το βράδυ στο σπίτι στη Ραφήνα– «Είχε μετατρέψει την Κιβωτό σε οικία»

 

 

 

Ο πατήρ Αντώνιος πέρασε σήμερα το πρωί στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας παράνομη την απομάκρυνσή του από την Κιβωτό του Κόσμου, εξαπολύοντας μύδρους κατά της Εκκλησίας, της κυβέρνησης και του νέου Δ.Σ της οργάνωσης.

Μάλιστα, υποστήριξε, πως τον πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο, τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, καθώς άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής στη Ραφήνα όπου διέμενε.

Γιατί άλλαξαν τις κλειδαριές στην δομή της Κιβωτού
Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών την 1η Δεκεμβρίου 2022, διατάχθηκε, μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, η αποχή του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου και των συνεργατών του από την εκτέλεση οιονδήποτε καθηκόντων που περιλαμβάνουν άμεση και προσωπική επαφή με τα φιλοξενούμενα ανήλικα ή ανάμιξή του στην φροντίδα τους, η απομάκρυνσή του και η μη προσέγγισή του στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Καθώς μέρος των χώρων της Κιβωτού στον Κολωνό είχαν μετατραπεί σε οικία του πατέρα Αντώνιου, η νέα δίοικηση, στο πλαίσιο του εισαγγελικού διατάγματος, προέβη σε αναγκαστική αλλαγή των κλειδαριών.

Η νέα δίοικηση είναι παρούσα καθημερινά στους χώρους του φορέα στον Κολωνό, οποιαδήποτε ανάγκη για πρόσβαση από τον πατέρα Αντώνιο θα μπορούσε να της κοινοποιηθεί έτσι ώστε να πράξει ανάλογα.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση του πατέρα Αντώνιου
Νωρίτερα, ο πατήρ Αντώνιος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον κυβέρνησης, της Εκκλησίας αλλά και το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός εκ των συνηγόρων του, του Θρασύβουλου Κονταξή, ο πατήρ Αντώνιος υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του, ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων, όπως γράφεται.

Συνεχίζοντας, όμως, ο συνήγορός του είπε: «Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης η οποία έβαλε ένα εγκάθετο σχήμα στο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή» είπε ο κ. Κονταξής.

Υποστήριξε δε ότι «παράνομα και αυθαίτερα χθες το βράδυ άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής στη Ραφήνα». «Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου» είπε λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος και δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Ελπίζω ο κ. Ιερώνυμος, η κα Μαρτίνου, η κα Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση καμία ενημέρωση αλλά και «δεν υπάρχει το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο».

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να μαθαίνετε όλα τα νέα και να ειδοποιήστε για όλες τις ζωντανές μας μεταδόσεις

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR