spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Γιατί άλλαξε το επίθετό της η Μαρίνα Πατούλη – rpn

 

 

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει», αποκάλυψε η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη πλέον συστήνεται ως Μαρίνα Σταυράκη. Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή «I Love Σουκου», η Μαρίνα Πατούλη, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση – αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη – να αλλάξει το επίθετό της.

«Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τριάμιση χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής, μακριά από τοξικότητες».

Μαρίνα Πατούλη: Με τον Γιώργο Πατούλη δεν έχω τίποτα να με ενώνει
Αναφορικά με τις δυσκολίες του διαζυγίου είπε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying».

Και συνέχισε: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR