spot_img
6.8 C
Rafina
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η αποκάλυψη για τον εθισμό του με τον τζόγο

 

 

 

Για το μοναδικό πάθος της ζωής του που είναι οι γιοί του μίλησε στο Mega o αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται στον εθισμό που είχε με τον τζόγο και μιλά για τους δυο γιους του, που αισθάνονται περήφανοι για εκείνον και που πλέον ως «αντράκια» καταλαβαίνουν τα όσα πέρασε με τις γυναίκες.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην «Γη της Ελιάς» αποκάλυψε: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός σημείωσε ότι  έχει κάνει τρεις γάμους και αποφάσισε λόγω συνθήκων να μείνει μόνος του.

«Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος».

«Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25ρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω».

Ο Γιώργος παρτσακλής μιλά για τους δυο του γιους, που είναι σήμερα 23 και 33 ετών.

«Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους».

«Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου».

«Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλά για τον τζόγο, ο οποίος για εκείνον αποτελεί πια παρελθόν.

«Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο».

Ενώ για τον ηθοποιό σήμερα το μόνο πάθος του είναι όπως λέει κι ο ίδιος «σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου».

«Είπα στον μεγάλο μου γιο να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου».

Ο μικρός μου γιος μου είπε: «Θέλω να γινώ ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ».

Αποκαλύπτει ότι ο μικρός του γιος όταν χώρισε με τη μητέρα του πέρασε δύσκολα και τονίζει ότι τα παιδιά του όταν μιλούν για τον πατέρα τους, αισθάνονται περήφανα.

«Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πως περνούσα, γιατί το περνούν»

Σχετικά με την παραμονή του στην Κύπρο ανέφερε: «Τελειώνοντας την εργασία μου στην Κύπρο, ο Γιώργος Παρτσαλάκης χαιρετά και πηγαίνει στην Κύπρο».

«Ελένη μου, είσαι σπουδαία. Το λέω και σ ’αγαπώ» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στον επίλογο της συνέντευξης.

Αυτή την εβδομάδα

Έκκληση για μαρτυρίες μετά από τροχαίο στη Ραφήνα – rpn

Συμπολίτισσά μας ζητά βοήθεια για τον εντοπισμό οδηγού που...

Ραφήνα: Την Τετάρτη η κηδεία της Ευφροσύνης Μπουρνού – η επιθυμία της οικογένειας – rpn

Το ανακοίνωσε ο γιος της, τ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου...

Πικέρμι: Burger από το Οβελιστήριο των Φίλων – rpn

Burger από το Οβελιστήριο των Φίλων Στο Οβελιστήριο των Φίλων...

“Φράκαρε” το GOV για την έκδοση ταυτοτήτων – Δυσεύρετα τα διαθέσιμα ραντεβού

Μπορεί για τη νέα σύγχρονη πλατφόρμα για την έκδοση...

1ο Γυμνάσιο Ραφήνας: Νέα παγκάκια χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς το σχολείο – rpn

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η τοποθέτηση των νέων παγκακίων στον...

ΝΕΑ

Έκκληση για μαρτυρίες μετά από τροχαίο στη Ραφήνα – rpn

Συμπολίτισσά μας ζητά βοήθεια για τον εντοπισμό οδηγού που...

Πικέρμι: Burger από το Οβελιστήριο των Φίλων – rpn

Burger από το Οβελιστήριο των Φίλων Στο Οβελιστήριο των Φίλων...

Ραφήνα αποχέτευση: Ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ στους κατοίκους της Καλλιτεχνούπολης για τα δικαιολογητικά – Σε ποιες οδούς αφορά – RPN

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 28η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ Ενημερώνουμε τους...

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αποχαιρετά με συγκίνηση την πολυαγαπημένη του μητέρα – rpn

Με συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας...

RPN.GR