Η «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2026, προσκαλώντας το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες με εισιτήριο 3 ευρώ ανά προβολή.
Η δράση πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί πανελλαδική πρωτοβουλία των εταιρειών διανομής κινηματογραφικών ταινιών, με την υποστήριξη των επιχειρήσεων κινηματογραφικών αιθουσών.
Για τη συγκεκριμένη ημέρα, η ειδική τιμή θα ισχύει για όλες τις ταινίες και όλες τις προβολές στους κινηματογράφους της χώρας. Έτσι, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την ταινία που τους ενδιαφέρει ή να συνδυάσουν περισσότερες προβολές, πληρώνοντας 3 ευρώ για καθεμία.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ενισχύσει την προσέλευση στους κινηματογράφους και να δώσει σε περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μεγάλη οθόνη σε προσιτή τιμή.
Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο στους σταθερούς φίλους του σινεμά όσο και σε όσους αναζητούν μια αφορμή για να επιστρέψουν στις αίθουσες και να ζήσουν ξανά την εμπειρία μιας ταινίας μαζί με το κοινό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις διαθέσιμες ταινίες και τις ώρες προβολών στο πρόγραμμα του κινηματογράφου που επιθυμούν να επισκεφθούν.






























