spot_img
12.5 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Γλυφάδα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση των δύο Τούρκων – rpn

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.12.24) στη Γλυφάδα, όταν πάνω από 30 πυροβολισμοί έπεσαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο Τούρκοι και ένα ακόμη άτομο να τραυματιστεί σοβαρά. Το τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας.

 

 

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι σφαίρες από τους πυροβολισμούς έπεσαν «βροχή» σε πολυσύχναστο σημείο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Λευκωσίας και Μικράς Ασίας, έξω από σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Από θαύμα γλίτωσαν περαστικοί που περνούσαν τη μοιραία στιγμή από τον τόπο της μαφιόζικης, όπως όλα δείχνουν, επίθεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από το αιματηρό σκηνικό, για το οποίο έχουν προσαχθεί δύο Τούρκοι, κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου επεισοδίου, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει πως οι δράστες «πυροβολούσαν τα πάντα και παντού». Μάλιστα, αναφέρει πως χθες το απόγευμα, στο ίδιο σημείο, υπήρχε κινητικότητα από μηχανές που «έκοβαν βόλτες», σαν να έκαναν «περιπολία».

Όπως δηλώνει, ο ένας νεκρός εντοπίστηκε στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, ενώ ο άλλος έξω από το φαρμακείο.

«Οι δράστες πυροβολούσαν τα πάντα, ακόμα και τα αυτοκίνητα, δεν υπολόγιζαν πού έπεφταν οι σφαίρες», σημειώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος με παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, το απόγευμα της Κυριακής περίπου 10 με 15 άτομα κινούνταν περίεργα στο σημείο, σαν να έστηναν ενέδρα. Μάλιστα, στη θέα των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν μετά τις 10 το πρωί οι δράστες μπήκαν σε κατάστημα, όπου βρίσκονταν τα θύματα, τα οποία για να σωθούν βγήκαν έξω και τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Πηγή: newsit.gr

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR