spot_img
24.5 C
Rafina
Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
spot_img

Γλυκά Νερά: Τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας ζητούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

 

 

 

Για τις 17 Ιανουαρίου 2023 αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τον ορισμό επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και της κόρης του Λυδίας, αλλά και για τη γονική μέριμνα, μετά την είδηση ότι η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν ταξίδεψε με την εγγονή της στις Φιλιπίνες.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και να γίνεται μέσω skype.

Οι γονείς του πιλότου έχουν ζητήσει να αναλάβουν τη γονική μέριμνα του παιδιού.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρουν ότι το παιδί «είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σούζαν έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού θα αποφασίσει το δικαστήριο γι αυτό που είναι πιο νοσηρό το περιβάλλον».

Οι ίδιοι άνθρωποι σχολιάζουν ότι το δικαστήριο θα κρίνει «εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της».

Αυτή την εβδομάδα

«Η Θάλασσα» ταξίδεψε στη Ραφήνα μέσα από τέχνη και φωτογραφία (φωτο- βίντεο)

Σε θαλασσινούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το...

Γαλάζια Σημαία για την παραλία της Μπρεξίζας στη Νέα Μάκρη

Και για το 2026, η παραλία της Μπρεξίζας, στη...

ΝΕΑ

Άρθρο Ψυχολογία: Οι καλές πράξεις επιστρέφουν πρώτα σε εμάς

Συνήθως πιστεύουμε ότι όταν προσφέρουμε κάτι, ο αποδέκτης είναι...

Συγκίνηση στη Ραφήνα για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Φως Καππαδοκίας» (φωτο- βίντεο)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και βαθιά φορτισμένη βραδιά εξελίχθηκε...

RPN.GR