“Γνωριμία” με τη Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου!

621

Και το όνομα αυτής Λιάνα Παπανδρέου.

Δικηγόρος, πιστοποιημένη διαμεσολαβητής και με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση!

Στη προσπάθειά της, όπως γίνει γνωστός και οικείος ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, η νεοεκλεγείσα Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Λιάνα Παπανδρέου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε – κυρίως – στις προθέσεις της , αλλά και στις υποχρεώσεις της , που απορρέουν λόγω θέσεως.

“Οι πρωτοβουλίες , τις οποίες θα αναλάβω εξαρτώνται και απο την ανταπόκριση του κόσμου, στην οποία προσβλέπω. Η δημοσιοποίηση της εκλογής μου θα γίνει γνωστή όχι μόνο μέσω της σημερινής συνέντευξης , αλλά και με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν” ανέφερε η Λιάνα Παπανδρέου ανακοινώνοντας ημέρες και ώρες κατά τις οποίες θα μπορούν να απευθυνθούν οι δημότες που επιζητούν απο τη παρουσία τους επίλυση τυχόν “διαφοράς” που θα προκύψει σε σχέση με τον Δήμο.

Που και ποιες ημέρες και ώρες θα μπορούν οι δημότες να απευθυνθούν στη Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Στη Δημοτική Κοινότητα Πικερμίου η Συμπαραστάτης του Δημότη θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη 9-11π.μ στο π. Κοινοτικό Κατάστημα Πικερμίου και στη Δημοτική Ενότητα Ραφήνας, κάθε Πέμπτη 6-8 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.

Εκτός όμως απο προσωπικές συναντήσεις οι δημότες , θα μπορούν να απευθύνονται και να εκθέτουν τα αιτήματά τους γραπτώς :

-μέσω του Γενικού Πρωτοκόλλου του Δήμου

-μέσω e-mail

“Έχω τη διάθεση να συνεργαστώ με όλους ανέφερε η Λιάνα Παπανδρέου” η οποία όπως φάνηκε απο τη πρώτη στιγμή φαίνεται να “φέρνει νέο αέρα” στο θεσμό, καθώς και όπως ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση , ο προηγούμενος Συμπαραστάτης του δημότη κατά τη διάρκεια της θητείας του χειρίστηκε μόνο δύο υποθέσεις.

Σε απάντηση επίσης άλλης ερώτησης επιβεβαίωσε ότι η αρμοδιότητά της είναι γνωμοδοτική- συμβουλευτική και όχι αποφασιστική ενώ έκανε σαφές ότι όταν υποπίπτει στην αντίληψή της κάποιο “πρόβλημα” που θα μπορούσε να επιληφθεί – ακόμη και και χωρίς να υπάρχει “αίτημα” απο δημότη – θα μπορούσε να επεμβαίνει με δική της πρωτοβουλία.

Στη σύντομη συνέντευξή τύπου ανέφερε ότι και οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να αναδεικνύουν εγγράφως τυχόν προβλήματα που υπάρχουν για να επεμβαίνει.

“Έχω τη διάθεση να συνεργαστώ για να κάνουμε ένα καλύτερο δήμο και να νοιώσει ο δημότης ότι έχει πρόσβαση στη διοίκηση και ότι αντιμετωπίζεται ίσα.” ανέφερε η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Λιάνα Παπανδρέου στην οποία ευχηθήκαμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.