spot_img
13.4 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

GNTM 5: Μια 47χρονη και μια 79χρονη έκλεψαν την παράσταση στο ριάλιτι μόδας (βιντεο)

 

 

 

Ξεκίνησε την Δευτέρα το βράδυ ο πέμπτος κύκλος του GNTM με την Βίκυ Καγιά να κάνει πασαρέλα στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας.

Η πρώτη έκπληξη αφορούσε την παρουσία μιας 47χρονης η οποία άγγιξε ιδιαίτερα την καρδιά των κριτών και την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η Άννα είναι μία γυναίκα που εργάζεται σε απορριμματοφόρο, στο δήμο Χαλανδρίου και η οποία  όπως εξιστόρησε  σε μικρή ηλικία έφυγε από το σπίτι της, προκειμένου να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, όμως παντεύτηκε  έναν άνδρα που και ο ίδιος την κακοποιούσε, με αποτέλεσμα να χωρίσει  και να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της.

«Άννα δε θα ‘πρεπε να είμαι εγώ το είδωλό σου. Εσύ είσαι το δικό μου. Σαν και εσένα δεν υπάρχει άλλη, να το ξέρεις. Είσαι το next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου» είπε και έβαλε τα κλάματα η Βίκυ Καγιά.

Στις πρώτες auditions, εμφανίστηκε και η Παναγιώτα Λάβδα που την φωνάζουν Τίτσα, μια  79χρονη γυναίκα που ήταν επαγγελματίας μπαλαρίνα και η οποία  πήρε την απόφαση στα 69 της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Η 79χρονη διαγωνιζόμενη έκανε πασαρέλα και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για την ενδιαφέρουσα ζωή της. Η ίδια μίλησε για την οικογένειά της, την καριέρα της και τον έρωτα που την κράτησε τη δεκαετία του ’60 στην Ελλάδα.

Εκτός από την πασαρέλα και οι πόζες της ενθουσίασαν τους Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ μετά την εμφάνισή της και με μαύρο ολόσωμο μαγιό, τις έδωσαν τέσσερα “ναι” και την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Αυτή την εβδομάδα

Μαράια Κάρεϊ: Πόσα εκατομμύρια κερδίζει κάθε Χριστούγεννα; – «Αστρονομικό ποσό»

Η Μαράια Κάρεϊ δεν έχει ανάγκη κάποιον Άγιο Βασίλη...

Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μια τουρίστρια σε αναπηρικό αμαξίδιο πέταξε σήμερα, Σάββατο, για...

Οι προορισμοί που μάγεψαν το 2025 – Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα

Το 2025 φτάνει στο τέλος του και το National...

Κλιματική αλλαγή: Πώς μπαίνουμε στο 2026 – Τι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να είναι αργά

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν πολυπαραγοντικό κίνδυνο που δεν...

Είναι άσκοπη η ετικέτα “Φτιαγμένο από Τεχνητή Νοημοσύνη”;

Γράφει άνθρωπος αυτή τη στήλη; Πώς μπορείτε να είστε...

ΝΕΑ

Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μια τουρίστρια σε αναπηρικό αμαξίδιο πέταξε σήμερα, Σάββατο, για...

Κλιματική αλλαγή: Πώς μπαίνουμε στο 2026 – Τι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να είναι αργά

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν πολυπαραγοντικό κίνδυνο που δεν...

Είναι άσκοπη η ετικέτα “Φτιαγμένο από Τεχνητή Νοημοσύνη”;

Γράφει άνθρωπος αυτή τη στήλη; Πώς μπορείτε να είστε...

Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Ο 20χρονος αρχηγός και τα βασανιστήρια στα “ανυπάκουα” μέλη

Στη σύλληψη 12 μελών της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών,...

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

RPN.GR