Γύρη και βασιλικός πολτός από την Ν.Μάκρη στις καλύτερες αγορές!

623

Το μελισσοκομείο της οικογένειας Σακαρίκου φημίζεται για την ποιότητά του, προσφέροντας εδώ και 40 χρόνια αγνά μέλια και προϊόντα μέλισσας, αλλά και φυσικά καλλυντικά για πρόσωπο και σώμα.

Μια πρότυπη μονάδα κάθετης παραγωγής και τυποποίησης μελιού, δηλαδή από τα μελίσσια μέχρι το βάζο,βρίσκεται στην Ν.Μάκρη!

Τώρα μπορείτε να βρείτε τα καταπληκτικά αυτά προϊόντα του μελισσοκομείου Σακαρίκου και στα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος .Τον βασιλικό πολτό και την γύρη μελισσών!

Η γύρη είναι η πιο θρεπτική τροφή της φύσης, αποτελείται απο 40% πρωτεΐνες, ελεύθερα αμινοξέα, βιταμίνες, φιλικό οξύ και ολο το σύμπλεγμα βιταμινών Β.
Το 50% των πρωτεϊνών που περιέχει είναι στην μορφή των ελεύθερων αμινοξέων τα οποία είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν αμέσως από το σώμα.
Η γύρη χαρίζει άμεσα ενέργεια, καταπραΰνει τις παθήσεις του δέρματος, βοηθάει στο αναπνευστικό και μας φτιάχνει την διάθεση

Ο βασιλικός πολτός επιδρά θετικά στον μεταβολισμό την ανάπτυξη και την μακροζωία.
Οι μελισσούλες αφού φάνε μέλι και γύρη τα επεξεργάζονται με τους αδένες τους και παράγουν αυτόν τον πολτό.
Είναι η προσφορά τους στην βασίλισσα της κυψέλης και αυτή αφού τραφεί με τον βασιλικό πολτό γεννά πάνω από 4.000 αυγά την ημέρα.
Ο βασιλικός πολτός εξισορροπεί την λειτουργία του οργανισμού απαλλάσσει από αϋπνίες και υπνηλίες ,θέτει σε λειτουργία τον μεταβολισμό ,χαρίζει πνευματικές και σωματικές δυνάμεις και ισχυρότερη μνήμη.

Λ. Μαραθώνος 38, Νέα Μάκρη, τηλ. 22944 00330