spot_img
10.1 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

H Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου συνεδριάζει την Τριτη 21/05 για 7 θέματα – rpn

 

 

 

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του Ν. 5056/2023 και της υπ’ αριθ. 303/30971/02-04-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σε διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 με ώρα έναρξης στις 15.30, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα

 

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 8ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστου χώρου – Χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων & παιδικής χαράς – στο Ο.Τ. 107 στην Καλλιτεχνούπολη ΔΕ Ραφήνας» (αριθ. ΕΣΗΔΗΣ 202158) περί χορήγησης παράτασης κατάθεσης δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εξειδίκευσης πίστωσης του Κ.Α. 15.6114.02 με τίτλο «Αμοιβές Καλλιτεχνών» (Πανηγύρι Αναλήψεως – Ελένη Καρουσάκη).
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού δημοπρασίας ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη συλλογή και διάθεση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ).
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης βάσει της παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 και άρθρου 23 του Ν. 4915/2022 για την ανάθεση της υπηρεσίας «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δ.Κ. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» λόγω κήρυξης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας με την αριθ. πρωτ. Α1895/19-05-2024 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και έγκρισης των όρων της σχετικής μελέτης.
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης βάσει της παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 και άρθρου 23 του Ν. 4915/2022, για την ανάθεση της υπηρεσίας  «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δ.Κ. ΡΑΦΗΝΑΣ» λόγω κήρυξης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου  σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας με την αριθ. πρωτ. Α1895/19-05-2024 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και έγκρισης των όρων της σχετικής μελέτης.
  6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης βάσει της παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 και άρθρου 23 του Ν. 4915/2022 για την ανάθεση της υπηρεσίας «Δαπάνες καθαρισμού οικοπέδων βάσει του άρθρου 94 παρ. 1 περιπτ. 26 εδαφ. Β’ του Ν. 3852/2010 Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου» λόγω κήρυξης του Δήμου σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας με την αριθ. πρωτ. Α1895/19-05-2024 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και έγκρισης των όρων της σχετικής μελέτης.
  7. Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικών ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αυτή την εβδομάδα

3ο Δημοτικό Ραφήνας: Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

3ο Δημοτικό Ραφήνας Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. « Από...

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν: Διαβίβαση επιστολής της...

Πώς δρούσαν τα call centers εξαπάτησης ηλικιωμένων – Τα αυτοσχέδια «κέντρα» από το Μενίδι έως το Άργος

Ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων...

Σπάτα Αρτέμιδα: Ψηφιακές δεξιότητες για όλους και για την οικογένεια

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, σε συνεργασία με τη...

ΝΕΑ

3ο Δημοτικό Ραφήνας: Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

3ο Δημοτικό Ραφήνας Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. « Από...

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν: Διαβίβαση επιστολής της...

Πώς δρούσαν τα call centers εξαπάτησης ηλικιωμένων – Τα αυτοσχέδια «κέντρα» από το Μενίδι έως το Άργος

Ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων...

Συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνος σε δράσεις και ασκήσεις Πολιτικής Προστασίας

Την Τρίτη 10/3/26, πραγματοποιήθηκε ημερίδα της Περιφέρειας με θέμα τη χρήση των τεχνολογιών στις...

Τον κόσμο θέλει στο πλευρό της η Θύελλα Ραφήνας το Σάββατο

Μπροστά σε μια κρίσιμη αναμέτρηση βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας,...

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του φαρμάκου FLAGYL

Στην ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας του φαρμακευτικού προϊόντος FLAGYL 500...

RPN.GR