spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

H νέα Διοικητής του Β’ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής στο Δημαρχείο Ραφήνας – rpn

 

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας Διοικητού του Β’ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου

—-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ—-

Στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση της νέας Διοικητού του Β’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, Αστυνομικής Υποδιευθύντριας κας Μαρίας Καλαϊτζίδου, με τη Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κα Δήμητρα Τσεβά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Βασίλης Μπουρνιάς και κ. Σωτήρης Σκούφος, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των τροχαίων παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν εντός του 2025, καθώς και οι προτεραιότητες που τίθενται για το 2026. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διαχείριση της κυκλοφορίας κατά τις ώρες αιχμής, με επίκεντρο την ομαλή ροή της κίνησης στο λιμάνι της Ραφήνας.

Η Δήμαρχος κα Δήμητρα Τσεβά συνεχάρη τη νέα Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων της, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αγαστής και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Τροχαίας, με κοινό στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου στην περιοχή.

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου παραμένει προσηλωμένος στη διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να υλοποιούνται δράσεις και λύσεις που θα ενισχύσουν την ασφάλεια των πολιτών και θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού, ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης και εξυπηρέτησης της ευρύτερης περιοχής.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR