Η αδερφή του George Michael πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα,ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

222

Η Μέλανι Παναγιώτου βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων νεκρή στο σπίτι της – Ο George Michael είχε πεθάνει τα Χριστούγεννα του 2016

Μια απίστευτη σύμπτωση επιφύλαξε η μοίρα για τον  George Michael και την αδερφή του, που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Η Μέλανι Παναγιώτου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Γιόντα Παναγιώτου, την ημέρα της επετείου θανάτου του George Michale.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανέφερε στη Mirror ότι η αστυνομία έλαβε κλήση από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 19.35 το βράδυ μετά από αναφορές για τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας, άνω των 50, σε διεύθυνση στο Oak Hill Park.

Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Τα αδέλφια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους, ενώ η Μέλανι ταξίδευε σε όλον τον κόσμο με τον αγαπημένο της αδελφό στο απόγειο της δόξας του. O George Michael άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις δύο αδελφές του, όταν πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Μάλιστα, όταν πέθανε, όλοι έκαναν τον συνειρμό της ημέρας των Χριστουγέννων με το τραγούδι Last Christmas, που ήταν σταθμός στην πορεία του τραγουδιστή.

Η ίδια στήριζε πάντοτε τον αδερφό της και μάλιστα αστειεύτηκε σε συνέντευξη του 1985 ότι δεν ασχολούνταν με τα πρωτοσέλιδα για την προσωπική του ζωή. «Μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και επίσης, μοιραζόμαστε την ίδια αίσθηση του χιούμορ» είπε στο No.1 Magazine για τις ομοιότητές τους. Μάλιστα, είχε πει ότι είναι γενναιόδωρος άνθρωπος,

Σύμφωνα με τη Μέλανι, ο George Michael ήταν γενναιόδωρος, όχι με τον κλασικό τρόπο. «Μας δείχνει γενναιοδωρία με πολλούς τρόπους. Δεν πηγαίνει να μας πάρει κοσμήματα, γούνες, αυτοκίνητα. Αλλά όταν έχει παγκόσμια περιοδεία, ξαφνικά υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων», ανέφερε.

Ο θάνατος της Μέλανι έρχεται μόλις δύο ημέρες αφότου η οικογένεια Παναγιώτου εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή για τη συμπαράστασή τους.