Η Ακαδημία SHOTOKAN KARATE Ραφήνας στο υψηλού επιπέδου σεμινάριο του S.K.I.F-HELLAS(φωτο-video)

402

Ο 80χρονος Ιάπωνας MASARU MIURA με την βοήθεια του Γιάννη Μαθιόζογλου του SHOTOKAN KARATE Ραφήνας δείχνει τις τεχνικές του

Η Ακαδημία μας στο τεχνικό σεμινάριο του S.K.I.F-HELLAS με εισηγητές τους Δασκάλους MASARU MIURA 9 Dan – Hanshi (Chief Instructor of Italy, President the Technical Committee of S.K.I. European Federation)και Biagio RidolfoBiagio Ridolfo 7 Dan (Chief Instructor SKI of Holland).που παρευρέθησαν το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου στην Αθήνα για το ξεχωριστό σεμινάριο Budo Κarate.Οι αθλητές μας παίρνοντας μέρος μαζί με τον προπονητή μας Giannis Mathiozoglou Γιάννη Μαθιόζογλου 3 Dan σε αυτού του υψηλού επιπέδου σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν σημαντικές λεπτομέρειες πάνω στην τέχνη του παραδοσιακού Shotokan Karate. Ευχαριστούμε πολύ τους Chief Instructor of Greece Sensei Nikitas Zarouchliotis Νικήτα Ζαρουχλιώτη 7 Dan και Sensei Keyvan Ghazi Κέϊβαν Γκάζι 7 Dan για την ευκαιρία που μας δίνουν να διδαχθούμε από ζωντανούς θρύλους του Karate παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας.Oss!! #shotokan_karate_rafinas #karate_rafinas #shotokan #karate #skif #seminar #budo#athens #greece #hellas #november2019

Gepostet von Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας am Sonntag, 17. November 2019

Η Ακαδημία SHOTOKAN KARATE της Ραφήνας έλαβε μέρος κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου 16-17 Νοεμβρίου σε ένα ξεχωριστό τεχνικό σεμινάριο του S.K.I.F-HELLAS Budo Karate με εισηγητές τους Δασκάλους MASARU MIURA 9 Dan – Hanshi (Chief Instructor of Italy, President the Technical Committee of S.K.I. European Federation)
και Biagio RidolfoBiagio Ridolfo 7 Dan (Chief Instructor SKI of Holland).


Οι αθλητές της Ακαδημίας της Ραφήνας πήραν μέρος μαζί με τον προπονητή τους και εξαίρετο δάσκαλο Γιάννη Μαθιόζογλου 3 Dan σε αυτού του υψηλού επιπέδου σεμινάριο και είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν σημαντικές λεπτομέρειες πάνω στην τέχνη του παραδοσιακού Shotokan Karate.

Οι μαθητές της Ακαδημίας SHOTOKAN KARATE Ραφήνας έδωσαν το στίγμα τους σε ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά σεμινάρια παραδοσιακού Shotokan karate της χρονιάς και διδάχθηκαν από ζωντανούς θρύλους του Karate παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ακαδημία της Ραφήνας που ενώ μετρά μόνο τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της,έχει εξαιρετικά αποτελέσματα,υπό την καθοδήγηση του έμπειρου δασκάλου της Γιάννη Μαθιόζογλου!Κατερίνα Τ.