Η Άννα Βίσση συγκινημένη στο Μάτι!

434

Η Άννα Βίσση βρέθηκε χτες στο ΝΑΟΜΑ στο Μάτι για μια ξεχωριστή συναυλία σε έναν χώρο σύμβολο της περιοχής. Όταν ανέβηκε στη σκηνή, ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς την αποφράδα 23η Ιουλίου.

Η αειθαλής Ελληνίδα σταρ τραγούδησε αφιλοκερδώς στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ), ενώ παρούσα ήταν και η αδερφή της Νίκη Βίσση, που μένει στο Μάτι.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο και έγινε μετά από πρόταση στην Άννα Βίσση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», το οποίο βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό των πληγέντων.

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω… Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε με φωνή που έτρεμε από τη συγκίνηση.

Η Άννα Βίσση είπε επίσης πως με το Μάτι την συνδέουν πολλές αναμνήσεις, καθώς η αδερφή της και η οικογένειά της ζουν στην περιοχή.

«Η ζωή μας κρύβει πολύ δύσκολα πράγματα, αλλά και πολύ ωραία. Θέλω σήμερα μαζί να μοιραστούμε την αγάπη για όλες αυτές τις γειτονιές… Θέλω να ξαναδούμε αυτό το όμορφο μέρος ζωντανό, χαρούμενο, αισιόδοξο, με χρώματα πολλά», σημείωσε η σπουδαία σταρ.Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Κ.Τ