Η Αστρινιά και το μαγικό Asteraki του Πικερμίου!

601

Την λένε Αστρινιά αλλά οι φίλοι της την λένε χαιδευτικά Αστεράκι!

Είναι μια γυναίκα γεμάτη ζωή,αστείρευτη φαντασία και δυο μάτια που λαμπυρίζουν!

Είναι μια γυναίκα από αυτές που λέγανε παλιά ”χρυσοχέρες”.Πιάνει στα χέρια της ένα άψυχο κομμάτι ύφασμα,δυο κορδέλες,κουμπάκια,λίγα διακοσμητικά,και τα κάνει ένα έργο τέχνης!

Μαγικά τα χέρια της και ακούραστη,εκεί,στο εργαστήρι της,ατέλειωτες ώρες,δημιουργεί μοναδικά αντικείμενα,πασπαλισμένα με την χρυσόσκονη του παραμυθιού,

Φτιάχνει αριστουργήματα,πραγματάκια που σε πηγαίνουν πίσω στο χρόνο,εκεί,στην παιδική μας ηλικία,που όλα ήταν αυθεντικά και χειροποίητα,δεκαετίες πριν γεμίσει η αγορά φτηνοπράγματα αμφιβόλου ποιότητας,του σωρού,όλα όμοια μεταξύ τους,χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Μπαίνεις στο Asteraki του Πικερμίου και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από τα μαγικά πράγματα που βλέπεις γύρω σου,όλα φτιαγμένα από τα ακούραστα χέρια της Αστρινιάς και του συζύγου της του Σπύρου.

Φανταστικά στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,πρωτότυπα γούρια για ευτυχισμένη χρονιά,μοναδικά κοσμήματα,χριστουγεννιάτικες πετσέτες και το πιο εντυπωσιακό,μπότες αγιοβασιλιάτικες με το όνομά σας,όχι τυπωμένο,αλλά κεντημένο!

Γιατί τα Χριστούγεννα γίνονται ομορφότερα,και αποκτούν πραγματικό νόημα με τα δώρα αγάπης,και η αγάπη περισσεύει στο ASTERAKI του Πικερμίου!Κ.Τ

Φανταστικές κολοκύθες,σύμβολα ευζωίας και καλοτυχίας
Γούρια από πλέξιγκλας