spot_img
23.5 C
Rafina
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
spot_img

Η Δύναμη Ανάπτυξης και η επόμενη μέρα στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

 

Η εκλογική περίοδος ανήκει πλέον στο παρελθόν, η σκόνη έχει καταλαγιάσει και μπροστά μας υπάρχει η πρόκληση της νέας δημαρχιακής περιόδου 2019-2023. Στην παράταξή μας αναδεικνύεται ως μοναδικό  πρόβλημα η αποτελεσματική στάση και δράση απέναντι στην πρόκληση αυτή. Οι εκλεγμένοι (και οι μη εκλεγμένοι) δημοτικοί σύμβουλοι, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης πρέπει να συνεργαστούμε αρμονικά για την πρόοδο του Δήμου μας. Είναι καθήκον μας απέναντι στους πολίτες που μας ψήφισαν, απέναντι στην περιοχή στην οποία όλοι μας κατοικούμε.

Η Δύναμη Ανάπτυξης ήδη, την περίοδο 2014-2019, έχει επιδείξει σημαντικό έργο σε δράσεις που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και την βελτίωση της, στρατηγικές προτάσεις που μπορούν να μεταβάλουν την περιοχή σε μια έξυπνη σύγχρονη πόλη. Συμμετείχε σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με εποικοδομητικές προτάσεις και όχι καταγγελτικό λόγο ή στείρα αντιπολίτευση και πετροβολητό, στήριξε όλα τα θέματα που προήγαγαν τον τόπο μας και διαφώνησε τεκμηριωμένα σε όσα είχαμε αντίθετη άποψη. Επιπλέον, από τη θέση της αντιπολίτευσης και με όσες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται, υλοποίησε σημαντικές δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, έφερε χρηματοδοτήσεις και προγράμματα, ενημέρωσε τους πολίτες για όλα τα σημαντικά θέματα, συνέβαλλε τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πρόσφατης τραγωδίας.

 Οι δύο πρόσφατες συνεδριάσεις των στελεχών της παράταξής μας, επικύρωσαν τη απόφαση όλων μας να συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς και για την περίοδο 2019-2023. Αποτελεί δέσμευσή μας προς την τοπική κοινωνία η συνέχιση υλοποίησης του προεκλογικού μας προγράμματος, κατά το μέρος που μας επιτρέπει η δύναμη που λάβαμε από το εκλογικό σώμα, αλλά και η αγαστή συνεργασία των στελεχών μας με όσους διαθέτουν πνεύμα υγιούς συνεργασίας και ειλικρινή διάθεση να προσφέρουν στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Η επόμενη περίοδος συνεπώς, θα μας βρει να αναζητούμε συγκλίσεις και γόνιμο έδαφος για παραγωγική και αποτελεσματική δράση, απέναντι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

τηλ. γραφείου 211-8004294

Αυτή την εβδομάδα

1ο Φεστιβάλ Μουσικής & Πολιτισμού του ΕΕΕΕΚ Ραφήνας

Με ιδιαίτερη χαρά το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και...

Το ”Πλαίσιο” δωρίζει κλιματιστικό στον 2ο Παιδικό Σταθμό Ραφήνας

Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποδοχής δωρεάς μιας κλιματιστικής μονάδας...

Στην 5η Attica Green Expo 2026 ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στις...

Απάντηση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου για τα καταστήματα του λιμανιού

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Σταθερά δίπλα στους ιδιοκτήτες &...

ΝΕΑ

1ο Φεστιβάλ Μουσικής & Πολιτισμού του ΕΕΕΕΚ Ραφήνας

Με ιδιαίτερη χαρά το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και...

Το ”Πλαίσιο” δωρίζει κλιματιστικό στον 2ο Παιδικό Σταθμό Ραφήνας

Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποδοχής δωρεάς μιας κλιματιστικής μονάδας...

Στην 5η Attica Green Expo 2026 ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στις...

Απάντηση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου για τα καταστήματα του λιμανιού

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Σταθερά δίπλα στους ιδιοκτήτες &...

Θέματα και απαντήσεις Αρχαίων Ελληνικών από το ΟΡΟΣΗΜΟ Ραφήνας

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα στο μάθημα των...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 4 έως και 10 Ιουνίου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

RPN.GR