Η εκδήλωση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μιλτιάδης Κάτω Σουλίου για τις χαμένες πατρίδες

364

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Κάτω Σουλίου Μαραθώνα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες που τιμήσατε την εκδήλωσή μας, με τη παρουσία σας, για την Μικρασιατική καταστροφή και το ξεριζωμό των προγόνων μας από τις χαμένες πατρίδες στο προαύλιο χώρο του Αγίου Μοδέστου και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ”Αποθήκη”.

Με τη παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Τσίρκας Στέργιος ,οι κ.κ Αντιδήμαρχοι Κυπαρίσσης Ευάγγελος και Στάμος Χρήστος ,ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Λαική Συσπείρωση και Δημοτικός Σύμβουλος Στεφανίδης Νικόλαος ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεωργάτος Μανώλης,Μπατζές Νικηφόρος,Μπούσουλας Ιωάννης,Ζουμπουρλής Νικόλαος , Νησιώτης Γεώργιος

.

Ακόμη μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνα κ.Λάσκος Κώστας,οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μαραθώνα κ.κ.Μυλωνά Ματίνα,Πάντος Γεώργιος,Σπανός Δημήτριος,Καβαρνός Κωνσταντίνος,Ράικου Αγγελική.

Επίσης με τη παρουσία του μας τίμησε ο πολιτευτής με τη παράταξη του κ. Πατούλη , Πολυχρόνης Μπαιρακτάρης. Όπως πάντα κοντά μας και σε αυτή τη προσπάθεια και ο Πατήρ Εμμανουήλ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης μας το κ.Γιάγκο Αναστάσιο και την εταιρεία ΜADONA EXPRESS A.E.B.E,τον φούρνο της κ.Κασίμη Κατερίνας ,το φούρνο Αργιθεα,το φούρνο Λαμπαρού , τη κ.Θεοδωροπούλου Αναστασία και το Σύλλογο Καρδιτσιωτών για τη διάθεση των καθισμάτων. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κ. Πλακίτση Γ.Στέλιο για την εκπληκτική παρουσία και ομιλία του, και την όλη συνεισφορά του στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός για το τόπο μας ! Εκ του Δ.Σ.