spot_img
32.7 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Η Έμα Στόουν πουλά την έπαυλή της στο Τέξας – RPN

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν και ο σύζυγός της, παραγωγός-σκηνοθέτης Ντέιβ ΜακΚάρι, ανακοίνωσαν την πώληση της πολυτελούς έπαυλής τους στο Όστιν του Τέξας, έναντι του ποσού των 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ακίνητο, που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Tarrytown, είναι ένα ιστορικό κτήμα γεωργιανού ρυθμού, το οποίο το ζευγάρι απέκτησε το 2021 με σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην περιοχή.

 

 

Η έπαυλη, που καλύπτει περίπου 10.000 τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνει κύρια κατοικία με τέσσερα υπνοδωμάτια και έναν ανεξάρτητο ξενώνα με δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης πισίνα, υδρομασάζ, γκαράζ με αίθουσα προβολών, πέντε σαλόνια, δύο τραπεζαρίες, βιβλιοθήκη και χώρο ψυχαγωγίας. Η ανακαίνιση του σπιτιού, που χρονολογείται από το 1940, διήρκεσε πάνω από τρία χρόνια και συνδύασε την αποκατάσταση των ιστορικών στοιχείων με σύγχρονες παρεμβάσεις, όπως η ενοποίηση κουζίνας και σαλονιού για πιο ανοιχτή διαρρύθμιση. Μάλιστα, η εγκατάσταση των ξύλινων λεπτομερειών στην αίθουσα προβολών χρειάστηκε πάνω από έναν χρόνο.

Ο κύριος λόγος της πώλησης είναι η αυξημένη επαγγελματική δραστηριότητα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, που καθιστά τη μετακόμιση στο Τέξας λιγότερο πρακτική προς το παρόν. Παρά το γεγονός ότι η έπαυλη δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως, το ζευγάρι αποφάσισε να την βγάλει στην αγορά, καθώς τα σχέδιά τους άλλαξαν.

Η Έμα Στόουν είναι γνωστή και για τις επιτυχημένες επενδύσεις της στην αγορά ακινήτων, έχοντας πουλήσει στο παρελθόν ακίνητα σε Μαλιμπού και Λος Άντζελες με σημαντικό κέρδος. Η πόλη του Όστιν παραμένει δημοφιλής για αγοραπωλησίες υψηλού κόστους, κυρίως από επαγγελματίες της τεχνολογίας, παρά την πρόσφατη ύφεση στην αγορά.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026

Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026 Έκθεση_θορύβου_Ιούνιος_2026

Ραφήνα: Προσφορά νερών στο ΚΕΠΙΧ και στην ΕΘΟΡΠ από τις Υδροφόρες Γιώργος

Θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία «Υδροφόρα Γιώργος» για την...

Συνεχίζεται και την Τρίτη 4/8 ο πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) σε όλη την Αττική 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΤΡΙΤΗ...

Φωτιά στη Βοιωτία: Ο Δήμαρχος Στυλίδας ανάμεσα στους δύο συλληφθέντες- η εταιρεία του είχε αναλάβει έργο με ανεμογεννήτριες

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Ιωάννης Αποστόλου, περιλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες,...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026

Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026 Έκθεση_θορύβου_Ιούνιος_2026

Ραφήνα: Προσφορά νερών στο ΚΕΠΙΧ και στην ΕΘΟΡΠ από τις Υδροφόρες Γιώργος

Θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία «Υδροφόρα Γιώργος» για την...

Καταγγελία για κλοπές από αυτοκίνητα πυροσβεστών την ώρα της μεγάλης φωτιάς

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν φωτογραφίες από τον χώρο στάθμευσης της...

Σύμη: Εντοπίστηκε και ο όγδοος Γερμανός τουρίστας – Ασφαλείς όλοι οι επιβαίνοντες

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης...

RPN.GR