Η Ένωση Εστιατορίων Αττικής πραγματοποίησε συγκέντρωση για τον αντικαπνιστικό νόμο

374

Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ), πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Κηφισιά, στο εστιατόριο «Σαλματάνης», την Τετάρτη 15.01.20 και ώρα 11:00 με θέμα:

Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η πλήρης κατανόηση του νόμου, η σωστή εφαρμογή του από όλους και οι επιπτώσεις.

Μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου, του Προέδρου κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΒΕΡΩΝΗ, του Αντιπροέδρου κ. ΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΕΛΗ, του Γ. Γραμματέα κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΝΟΥ, του Ταμία κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, και των μελών του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΜΑΤΑΝΗ, του κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΟΥ, του κ. ΜΑΡΙΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗ, στη συγκέντρωση, σημαντική ήταν και η παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ, καθώς επίσης και του Προέδρου της Πανελλήνιας Τουριστικής Επαγγελματικής Ένωσης Εστίασης & Συναφών Επαγγελμάτων κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΟΥ. Επίσης σημαντική ήταν και η παρουσία των νομικών συμβούλων του Σωματείου μας κ. ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ και του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΤΑΛΟΥΛΗ.

Οι επιχειρηματίες των καταστημάτων μαζικής εστίασης των γύρω περιοχών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου, αντάλλαξαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, έθεσαν ερωτήματα και στο τέλος σε πρώτη φάση πάρθηκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι καθώς επίσης καλύφθηκε και από τα κανάλια «Star Channel» και τον «Alpha TV» όπου την μετέδωσαν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.