spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Η Ερευνητική Ομάδα του Έργου ”Πικέρμι 123” αποχαιρετά για πάντα τον Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη – rpn

”Δυσάρεστος Αποχαιρετισμός στον Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γεν. Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»
Αύριο Δευτέρα 5 Αυγούστου θα παραβρεθούμε στον πολύ δυσάρεστο αποχαιρετισμό του Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη, Ιδρυτή και Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, με πολύ σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αξιοσημείωτη ακαδημαϊκή παρουσία, στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα.
Ο Μιχάλης Χρηστάκης, Πολιτικός & Διοικητικός Επιστήμονας, Δρ. Διεθνών Σχέσεων, με ειδίκευση σε Ευρωπαϊκές Πολιτικές & Χρηματοδοτήσεις, είχε διατελέσει: Γενικός Γραμματέας των Δήμων Νέας Σμύρνης, Αμαρουσίου, Διονύσου, Σύμβουλος στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Μεταφορών & Επικοινωνιών, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόεδρος της Ομάδας Αυτεπιστασίας για τον Τομέα Αλιείας του ΟΟΣΑ για τη δημιουργία της Εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, και, ως στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, Υπεύθυνος Σπουδών και Έρευνας στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) από το 2001. Στον εκπαιδευτικό τομέα διέθετε ευρεία εκπαιδευτική εμπειρία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις Στρατιωτικές Σχολές (Σχολή Ικάρων, Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας), στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) και στη Σχολή Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πολεμικού Ναυτικού, στον ιδιωτικό τομέα (IST Studies), και στην επαγγελματική κατάρτιση και επιμόρφωση για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Είχε εκπονήσει ευρύ εκπαιδευτικό – συγγραφικό έργο και αρθρογραφία σε θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Χρηματοδοτήσεων και Δημοσίου Μάνατζμεντ.
Ο Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης μας τίμησε με τη φιλία του, τη συνεργασία και την υποστήριξη του στο ερευνητικό μας έργο, και ειδικά ως Πρόεδρος του «Κλεισθένη» για την ωρίμανση του Ερευνητικού Έργου «Πικερμι 123», συμπράττοντας με την εμπειρία του και τις σε βάθος γνώσεις και ικανότητές του σε επίπεδο τεχνογνωσίας και δικτύωσης, για κοινωφελείς σκοπούς.
Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, αγαπητή Δρ. Αγγελική Μπουρμπούλη, και τις πολυαγαπημένες του κόρες, και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στη μεγάλη και τόσο άδικη αυτή απώλεια.
Η Κύρια Ερευνητική Ομάδα του Έργου «Πικέρμι 123»”

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR