spot_img
14.5 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Η εξομολόγηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το πρόβλημα υγείας του – rpn

 

 

 

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό για το πρόβλημα υγείας του, όντας ακόμη στο νοσοκομείο.

«Είμαι πολύ καλύτερα, ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο πριν σηκωθώ για να έρθω στην εκπομπή, με έντονο πόνο στο στομάχι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ο οποίος έχει παρουσιάσει βελτίωση.

«Επειδή ήταν έντονος ο πόνος, πήγα στο νοσοκομείο και πλέον είμαι καλύτερα απ’ ό,τι μπήκα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο, δεν ξέρω τι θα μου πουν να βγω. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή, γιατί οι ξαφνικοί πόνοι μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα και είναι αρκετά ύπουλα» συνέχισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Tι είχε πει η Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη ξεκίνησε την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μόνη της, καθώς ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απουσιάζει λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει σπίτι, καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.

«Καλή σας ημέρα! Εδώ είμαστε, κυρίες και κύριοι, χωρίς το “φεγγάρι” μου σήμερα, μόνο με την πανσέληνο. Με άφησε μόνη μου σε αυτή την πανσέληνο. Το “φεγγάρι” μου είναι λίγο αδιάθετο σήμερα, οπότε μόνη μου θα κάνω την εκπομπή. Σε λίγες μέρες θα έρθει ο Ιορδάνης μας πάλι, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε σήμερα έπρεπε να μείνει στο σπίτι», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Αυτή την εβδομάδα

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

Πρόσκληση και Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Βασίλη Οικονόμου – rpn

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και π.Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου...

RPN.GR