spot_img
16.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Η εξομολόγηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το πρόβλημα υγείας του – rpn

 

 

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό για το πρόβλημα υγείας του, όντας ακόμη στο νοσοκομείο.

«Είμαι πολύ καλύτερα, ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο πριν σηκωθώ για να έρθω στην εκπομπή, με έντονο πόνο στο στομάχι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ο οποίος έχει παρουσιάσει βελτίωση.

«Επειδή ήταν έντονος ο πόνος, πήγα στο νοσοκομείο και πλέον είμαι καλύτερα απ’ ό,τι μπήκα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο, δεν ξέρω τι θα μου πουν να βγω. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή, γιατί οι ξαφνικοί πόνοι μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα και είναι αρκετά ύπουλα» συνέχισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Tι είχε πει η Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη ξεκίνησε την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μόνη της, καθώς ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απουσιάζει λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει σπίτι, καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.

«Καλή σας ημέρα! Εδώ είμαστε, κυρίες και κύριοι, χωρίς το “φεγγάρι” μου σήμερα, μόνο με την πανσέληνο. Με άφησε μόνη μου σε αυτή την πανσέληνο. Το “φεγγάρι” μου είναι λίγο αδιάθετο σήμερα, οπότε μόνη μου θα κάνω την εκπομπή. Σε λίγες μέρες θα έρθει ο Ιορδάνης μας πάλι, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε σήμερα έπρεπε να μείνει στο σπίτι», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Αυτή την εβδομάδα

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

ΝΕΑ

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

Revoil Νικολάου στο Πικέρμι: Καθαρό παρμπρίζ για κάθε διαδρομή

Όταν η βροχή ξεκινά, η καθαρή ορατότητα γίνεται προτεραιότητα....

Θύελλα Ραφήνας Β΄: Πρεμιέρα στην Παιανία και κάλεσμα στήριξης

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Παμπαιανικός, σε...

RPN.GR