Η Γεροβασίλη κατέθεσε μήνυση κατά Ματθαιόπουλου και Λιότσιου

177

Η Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε μήνυση κατά των δύο πρωταγωνιστών της συνομιλίας για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που δημοσίευσε η Καθημερινή της Κυριακής, του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλου και του εμπειρογνώμονα Δημήτρη Λιότσιου.

«Δεν περιμέναμε τη ΝΔ να μας υποδείξει αν και ποιον θα μηνύσει η κ. Γεροβασίλη. Περιμέναμε ωστόσο να διαβάζει τουλάχιστον τις μηνύσεις που καταθέτουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πριν βγάλει ανακοινώσεις και εκτεθεί», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση των ευθυνών για την πυρκαγιά στο Μάτι και των νομικών διαδικασιών που κίνησε η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβάσιλη κατά της «Καθημερινής της Κυριακής», για το σχετικό δημοσίευμα.

«Ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η κ. Γεροβασίλη, επειδή συκοφαντείται βάναυσα, κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι μήνυση κατά των δύο φερομένων ως συνομιλούντων στην επίμαχη στιχομυθία, που φέρονται να την εμπλέκουν, κατά της εφημερίδας Καθημερινή, των συντακτών που ενέπλεξαν το όνομά της και κατά παντός άλλου υπευθύνου» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρόβλημα ωστόσο της ΝΔ δεν είναι μόνο ότι δεν διαβάζει» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οφείλει επιτέλους να απαντήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.