spot_img
33.8 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Η JYSK και ο Όμιλος Lars Larsen στηρίζουν με 2 εκατομμύρια DKK τους σεισμοπαθείς

 

 

Για να βοηθήσουν τα θύματα της καταστροφής του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, η JYSK και ο όμιλος Lars Larsen δωρίζουν συνολικά 2 εκατομμύρια DKK στον Ερυθρό Σταυρό και τη UNICEF, που παρέχουν επείγουσα βοήθεια στις πληγείσες περιοχές.

Η κατάσταση στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας απαιτεί δράση. Ως εκ τούτου, η JYSK και ο όμιλος Lars Larsen αποφάσισαν να δωρίσουν συνολικά 2 εκατομμύρια DKK στους διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς Ερυθρός Σταυρός και UNICEF, οι οποίοι είναι ήδη παρόντες στις περιοχές όπου οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο επείγουσα βοήθεια.

«Όπως όλοι μας, παρακολουθήσαμε την απελπιστική κατάσταση μετά τους σεισμούς και είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από την ανθρώπινη τραγωδία που προκάλεσε η φυσική καταστροφή στους τοπικούς πληθυσμούς. Επομένως, προκειμένου να βοηθήσουμε τα θύματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το έργο έκτακτης βοήθειας του Ερυθρού Σταυρού και της UNICEF, δωρίζοντας 2 εκατομμύρια DKK, λέει ο Jesper Lund, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Lars Larsen.

«Ο αριθμός των ανθρώπων στην Τουρκία και τη Συρία που επλήγησαν από τους σεισμούς συνεχίζει να αυξάνεται ώρα με την ώρα και ως εκ τούτου η ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ο Ερυθρός Σταυρός και η UNICEF είναι ήδη παρόντες στις πληγείσες περιοχές και διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να παρέχουν τη σωστή και αποτελεσματικότερη βοήθεια που χρειάζεται τόσο επειγόντως. Ελπίζουμε ότι η κοινή μας δωρεά μπορεί να έχει αξία από αυτή την άποψη» λέει ο Jan Bogh, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JYSK.

Ταυτόχρονα με την οικονομική στήριξη, η JYSK εξετάζει αν η εταιρεία μπορεί να συνεισφέρει περισσότερο με δωρεά προϊόντων από την γκάμα της όπως κουβέρτες, υπνόσακους, στρώματα ή άλλα είδη ανάγκης για τους ανθρώπους που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς σπίτι.

Αυτή την εβδομάδα

Αποκλειστική συνέντευξη – Δήμητρα Τσεβά (βίντεο): Η γραμμή 314 φέρνει την αστική συγκοινωνία στην «καρδιά» της Ραφήνας

Μια σημαντική αλλαγή στον συγκοινωνιακό χάρτη της Ραφήνας ανακοίνωσε,...

Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονος στο «Αγία Σοφία» – Τραυματίστηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία...

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

ΝΕΑ

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Πότε Αξίζει και Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος

Ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί πριν από αρκετές δεκαετίες...

Καιρός: Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Σάββατο...

Τραγωδία στη Χαλέπα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

RPN.GR