spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Η JYSK και ο Όμιλος Lars Larsen στηρίζουν με 2 εκατομμύρια DKK τους σεισμοπαθείς

 

 

Για να βοηθήσουν τα θύματα της καταστροφής του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, η JYSK και ο όμιλος Lars Larsen δωρίζουν συνολικά 2 εκατομμύρια DKK στον Ερυθρό Σταυρό και τη UNICEF, που παρέχουν επείγουσα βοήθεια στις πληγείσες περιοχές.

Η κατάσταση στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας απαιτεί δράση. Ως εκ τούτου, η JYSK και ο όμιλος Lars Larsen αποφάσισαν να δωρίσουν συνολικά 2 εκατομμύρια DKK στους διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς Ερυθρός Σταυρός και UNICEF, οι οποίοι είναι ήδη παρόντες στις περιοχές όπου οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο επείγουσα βοήθεια.

«Όπως όλοι μας, παρακολουθήσαμε την απελπιστική κατάσταση μετά τους σεισμούς και είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από την ανθρώπινη τραγωδία που προκάλεσε η φυσική καταστροφή στους τοπικούς πληθυσμούς. Επομένως, προκειμένου να βοηθήσουμε τα θύματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το έργο έκτακτης βοήθειας του Ερυθρού Σταυρού και της UNICEF, δωρίζοντας 2 εκατομμύρια DKK, λέει ο Jesper Lund, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Lars Larsen.

«Ο αριθμός των ανθρώπων στην Τουρκία και τη Συρία που επλήγησαν από τους σεισμούς συνεχίζει να αυξάνεται ώρα με την ώρα και ως εκ τούτου η ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ο Ερυθρός Σταυρός και η UNICEF είναι ήδη παρόντες στις πληγείσες περιοχές και διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να παρέχουν τη σωστή και αποτελεσματικότερη βοήθεια που χρειάζεται τόσο επειγόντως. Ελπίζουμε ότι η κοινή μας δωρεά μπορεί να έχει αξία από αυτή την άποψη» λέει ο Jan Bogh, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JYSK.

Ταυτόχρονα με την οικονομική στήριξη, η JYSK εξετάζει αν η εταιρεία μπορεί να συνεισφέρει περισσότερο με δωρεά προϊόντων από την γκάμα της όπως κουβέρτες, υπνόσακους, στρώματα ή άλλα είδη ανάγκης για τους ανθρώπους που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς σπίτι.

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR