spot_img
13.2 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Η Κεντρική Πλατεία Ραφήνας oμόρφυνε πολύ – Δύο στέκια που κάνουν τη διαφορά με στυλ και γεύση! – rpn

 

 

 

Η καρδιά της Ραφήνας χτυπά πλέον πιο όμορφα από ποτέ! Η κεντρική πλατεία (Πλαστήρα) έχει ανανεωθεί και μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό, φιλόξενο χώρο που καλεί μικρούς και μεγάλους να τον απολαύσουν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Και σε αυτή τη νέα εικόνα, πρωταγωνιστές είναι δύο αγαπημένα καταστήματα της περιοχής που έκαναν τη διαφορά – όχι μόνο με τη γεύση, αλλά και με την αισθητική τους.

Ο λόγος για το ψητοπωλείο “Μπαρμπαβάγγος” και το μαγειρείο – μεζεδοπωλείο “Λιμένι”, που πήραν την πρωτοβουλία να οριοθετήσουν τους εξωτερικούς τους χώρους με πανέμορφες ζαρντινιέρες, προσθέτοντας χρώμα, πράσινο και κομψότητα στην πλατεία.

Οι προσεγμένες ζαρντινιέρες με καλαίσθητα φυτά, όχι μόνο προσφέρουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ιδιωτικότητας και άνεσης στους επισκέπτες, αλλά ενισχύουν και το αίσθημα φροντίδας για τον δημόσιο χώρο. Είναι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό παράδειγμα για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση του αστικού τοπίου.

Από τη μία, οΜπαρμπαβάγγος συνεχίζει να προσφέρει λαχταριστά ψητά, μεράκι στο σέρβις και παραδοσιακή φιλοξενία, ενώ από την άλλη το “Λιμένι σερβίρει σπιτικές γεύσεις, μεζέδες και πιάτα ημέρας που παντρεύουν τη θαλασσινή αύρα με την ελληνική κουζίνα.

Η νέα εικόνα της πλατείας Πλαστήρα δείχνει πως όταν οι τοπικές επιχειρήσεις επενδύουν στο περιβάλλον τους, όλοι οι πολίτες κερδίζουν. Κι αν δεν το έχεις ήδη κάνει, μια βόλτα στην πλατεία είναι η τέλεια ευκαιρία για να δεις από κοντά την αλλαγή — και φυσικά, να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Ραντεβού στην πλατεία… με όρεξη και στυλ!

 

Αυτή την εβδομάδα

Όταν το Ψέμα γίνεται Φυλακή

Οι άνθρωποι, πριν πουν ψέματα στους άλλους, έχουν ήδη...

Δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Μάνο Τσαλιαγκό

Μετά από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο 24ωρο, ο...

Μάτι: Rock ’n’ Roll βραδιά στο Άρτιον με Τζόνι Βαβούρα & Cadillacs

Μια αξέχαστη μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Διαρκής παρουσία στο πεδίο κατά τη διάρκεια και μετά την κακοκαιρία

Με συνεχή επιχειρησιακή παρουσία και υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες,...

Tα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 3/4

Σήμερα Παρασκευή φίλε μου Κριέ, η καθημερινότητά σου φωτίζεται...

ΝΕΑ

Όταν το Ψέμα γίνεται Φυλακή

Οι άνθρωποι, πριν πουν ψέματα στους άλλους, έχουν ήδη...

Δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Μάνο Τσαλιαγκό

Μετά από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο 24ωρο, ο...

Μάτι: Rock ’n’ Roll βραδιά στο Άρτιον με Τζόνι Βαβούρα & Cadillacs

Μια αξέχαστη μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν...

Tα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 3/4

Σήμερα Παρασκευή φίλε μου Κριέ, η καθημερινότητά σου φωτίζεται...

Ραφήνα: Η δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Αέλιες Νηρηϊδες αλλάζει χώρο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω ασταθών καιρικών...

Τριγλία Ραφήνας- Άρης Βούλας Σάββατο 4 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- Άρης ΒούλαςΣάββατο 4 Απριλίου στις 17.00Δημοτικό Γήπεδο...

RPN.GR