Η Κέρκυρα και τμήμα της Ηπείρου στα “χρώματα” της Μεγάλης Αλβανίας….

671

Η εικόνα είναι απο δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας – rs είναι ο top-level domain κωδικός για τη Σερβία στο Διαδίκτυο – (ΕΔΩ) που γράφει ότι “Αργά αλλά σίγουρα, μπροστά στα μάτια μας (του κόσμου), δημιουργείται η Μεγάλη Αλβανία και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα!” Εκτός απο αυτά που γράφονται στο κείμενο ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και η εικόνα που συνοδεύει το κείμενο.

(η μετάφραση βασίστηκε σε “μετάφραση” Google)

Είναι ένα αλβανικό όνειρο από την λίγκα του Prizren, η οποία γίνεται πραγματικότητα βήμα προς βήμα. Μετά την ανακήρυξη της λεγόμενης Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου, ανέβηκαν (οι Αλβανοί) στην εξουσία στη λεγόμενη “Βόρεια Μακεδονία”, κατάργησαν τα σύνορα μεταξύ του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας, συμμετέχουν στην εξουσία στο Μαυροβούνιο και τώρα εγείρονται στο έδαφός μας. Μετά την ανακήρυξη της αποκαλούμενης Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου, την έλευση των Αλβανών στην εξουσία στην “Βόρεια” Μακεδονία, την κατάργηση των συνόρων μεταξύ του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας, το Μαυροβούνιο κινούνται προς “Σερβία” .

Δεν είναι μυστικό ότι η επίσημη κυβέρνηση στην Ποντγκόριτσα κρατιέται στην εξουσία με την υποστήριξη των Αλβανών και ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν στο Μαυροβούνιο, σε αντίθεση με τους Σέρβους.

Σε πρόσφατη, μάλιστα, ανακοίνωσή τους, δήλωσαν ότι θα επανεξετάσουν τη συμμετοχή στην κυβέρνηση αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους – που είναι η ανύψωση της αλβανικής σημαίας στους θεσμούς της χώρας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση της Ποντγκόριτσα χρωστάει στους Αλβανούς την ανεξαρτησία της και την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, όπως προειδοποιεί το Αλβανικό Φόρουμ.

Οι Αλβανοί στο Μαυροβούνιο προειδοποίησαν τους ηγέτες του Μαυροβουνίου ότι η σημαία τους θα κυματίζει στις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις και να μην ξεχνάνε ότι η ανεξαρτησία τους οφείλεται σε αυτούς.